سامسونگ رسماً برنامه نسخه بتای رابط کاربری One UI ۸ را آغاز کرده و کاربران میتوانند با ثبتنام، جزو نخستین افرادی باشند که این نسخه جدید مبتنی بر اندروید ۱۶ را تجربه میکنند، البته بهشرطی که دستگاه سازگار با آن داشته باشند.
تینا مزدکی_در اطلاعیهای که سامسونگ در اوایل هفته منتشر کرد، اعلام شد که پلتفرم جدید، همراه با تغییرات ظاهری و ارتقاهای دیگر عصر تازهای از هوشمندی نرمافزاری را به دستگاههای گلکسی خواهد آورد. در ادامه، به بررسی مدلهای واجد شرایط و ویژگیهای تازه این نسخه میپردازیم.
در حال حاضر، این نسخه فقط برای سه مدل از سری گلکسی S۲۵ منتشر شده است:
متأسفانه، دارندگان گلکسی S۲۵ اج (Edge) از این لیست کنار گذاشته شدهاند. سامسونگ توضیحی درباره این تصمیم نداده است.
در نسخه هشتم رابط کاربری One UI، تمرکز اصلی سامسونگ بر قابلیتهای هوش مصنوعی و شخصیسازی تجربه کاربری بوده است. این نسخه در واقع قابلیتهای پیشین را بهبود میدهد، نه اینکه ویژگیهای کاملاً جدیدی ارائه کند. تغییرات اصلی در سه محور دیده میشوند:
اگر یکی از دستگاههای گلکسی S۲۵، S۲۵ پلاس یا S۲۵ اولترا را دارید، مراحل ثبتنام بسیار ساده است:
این روند دقیقاً مشابه با برنامه بتای One UI ۷ در سال گذشته است که برای مدلهای گلکسی S۲۴ راهاندازی شده بود.
رابط One UI ۸ تابستان امسال برای گوشیهای تاشوی جدید سامسونگ منتشر میشود و سپس بهتدریج برای سایر دستگاههای گلکسی در سال جاری میلادی عرضه خواهد شد. در حالیکه One UI ۷ به مدت حدود سه ماه بهصورت انحصاری در اختیار کاربران سری S۲۴ بود که باعث نارضایتی بسیاری شد، بهنظر میرسد امسال روند انتشار گستردهتری در پیش باشد.
منبع: zdnet
۵۸۳۲۳
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت گفت: اینترنت طبقاتی ربطی به دولت فعلی و مصوبه اخیر شورای عالی مجازی ندارد؛ مصوبهای از پنج سال پیش در کمیته مصادیق جرایم است که بعد از تصویب قانون جرایم رایانهای در مجلس دیده شد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه شبکه ملی اطلاعات برنامه های توسعه شبکه ملی اطلاعات را باتوجه به بحرانهای اجتماعی آینده اعلام کرد و گفت: این شبکه «گاوصندوق دیجیتال ملت» است.
بوگاتی ویرون ۲۰۰۷ با فروش به قیمت ۱٫۵ میلیون پوند در حراجی گودوود ۲۰۲۵، رکورد گرانترین ویرون استاندارد فروختهشده در حراج را شکست.
مرضیه ادهم، پژوهشگر رسانه، با نقد واژههایی چون «اینترنت ملی» و «شبکه پاک» تأکید میکند که این اصطلاحات اغلب واقعیت محدودیت و تبعیض در دسترسی به اینترنت را پنهان میکنند؛ او هشدار میدهد که طبقاتیسازی اینترنت نهتنها کنش جمعی را تضعیف میکند، بلکه بدون گفتوگوی واقعی میان حاکمیت و جامعه، شکافهای ارتباطی و اجتماعی عمیقتر خواهد شد.
Δ