مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت از شناسایی بیش از ۶ میلیون هکتار عرصه مستعد توسعه جنگل در نواحی رویشی ایران به ویژه زاگرس خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، رضا احمدی مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت اظهار داشت: این جنگلهای ارزشمند حیاتی در پهنهای به وسعت 30 میلیون هکتار و در 11 استان زاگرسی پراکنده است.
وی تصریح کرد: طی دو دهه گذشته، پوشش گیاهی و جنگلهای کشور به ویژه در حوزه زاگرس، براساس عوامل بیولوژیکی و اقتصادی – اجتماعی بررسی و مدیریت شده است.
مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: این روند که ماهیتی آمایشی دارد، براساس نیازهای ساکنان محلی صورت گرفته و منجر به شناسایی بیش از شش میلیون هکتار عرصه مستعد توسعه جنگل در نواحی رویشی ایران، به ویژه زاگرس شده است.
انتهای پیام/
محصولات جانبی و ضایعاتی که پیشتر بیارزش پنداشته میشدند، اکنون با تابش کنترلشده به منابع غذایی، خوراک دام یا ترکیبات صنعتی تبدیل میشوند.
معاون توسعه بازرگانی وزارت جهادکشاورزی از اختلال در روند واردات گوشت از برزیل خبر داده است و کشورهای مغولستان، پاکستان و هند را به عنوان جایگزین معرفی کرده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع و رئیس کارگروه معماری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، از ارسال سند اصلاح ساختار این سازمان به سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد.
در حالی یکی از بزرگترین واردکنندگان نهادههای دامی اعلام کرده است که میتواند برخی نهادهها را ۲۰درصد ارزانتر وارد کند، بررسی عملکرد این شرکت حاکی است برخی از همین نهادهها را گرانتر از دیگران وارد کرده است.
Δ