در پی جنگ ۱۲ روزه، دولت با برداشتن مهر محرمانه از بستههای حمایتی، گامی بزرگ برای شفافسازی و حمایت از واحدهای تولیدی برداشت. این بستهها که برای صنایع بزرگ، کوچک و متوسط طراحی شدهاند، قرار است چراغ امید را در دل تولیدکنندگان روشن کند.
بستههای حمایتی برای صنایع بزرگ و کوچک
چرا برخی شرکتها نیروی کار خود را تعدیل کردند؟
پرداخت زودهنگام حقوق و یارانهها در شرایط جنگی
تعهد به پرداخت منظم در ماه جدید
حمیدرضا پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، اعلام کرد که بستههای حمایتی دولت برای واحدهای تولیدی که پیشتر با مهر محرمانه ارائه شده بودند، به درخواست وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) منتشر خواهند شد. وی تأکید کرد که این اقدام به منظور آگاهی واحدهای تولیدی از خدماتی است که برای آنها در نظر گرفته شده است. پورمحمدی افزود: «دولت تصمیم گرفت مهر محرمانه را بردارد تا این بستهها به صورت شفاف در اختیار عموم قرار گیرد.»
به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه، بستههای حمایتی به طور جداگانه برای صنایع بزرگ و همچنین صنایع کوچک و متوسط طراحی شدهاند. این بستهها با هدف تقویت تولید و پشتیبانی از واحدهای صنعتی در شرایط پساجنگ تدوین شدهاند و جزئیات آنها به زودی منتشر خواهد شد.
پورمحمدی در پاسخ به پرسشی درباره تعدیل نیرو در برخی شرکتها به دلیل کمبود بودجه در دوران جنگ ۱۲ روزه، اظهار داشت: «این موضوع به بودجه شرکتها مربوط است و وزرای مربوطه باید توضیحات لازم را ارائه کنند.» وی تأکید کرد که دولت در این مدت تلاش کرده است تا با پرداخت بهموقع حقوق و یارانهها، از فشار بر کارکنان و بازنشستگان بکاهد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اقدامات دولت در زمان جنگ ۱۲ روزه گفت: «با وجود شرایط بحرانی، حقوق کارکنان و بازنشستگان چند روز زودتر از موعد، یعنی تا ۲۶ و ۲۷ خرداد، پرداخت شد. همچنین یارانهها به موقع و حتی بستههای معیشتی حمایتی نیز توزیع شد.» وی افزود که این نظم در پرداختها نشاندهنده مدیریت قوی دولت در شرایط دشوار است.
پورمحمدی خاطرنشان کرد که پرداخت حقوق و یارانهها در ماه جدید نیز با دقت و نظم انجام خواهد شد. وی توضیح داد: «یارانهها در سه مرحله پرداخت میشود که از اواسط ماه آغاز شده و تا ۲۹ و ۳۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.»
گسترش نیوز
اقتصاد
بانک و بیمه
امیر خیرخواهان
۱۴۰۴/۰۴/۲۹ ۱۴:۰۰:۰۰
اعضای کمیته ۵ نفره صیانت و نظارت بر سهام عدالت که هفته گذشته با رای شورای عالی بورس تشکیل شد، معرفی شدند.
رئیس هیئت عامل صندوق تثبیت بازار سرمایه، رقم منابع حمایتی صرف شده، در ۴ ماه نخست سال جاری، را ۱۳.۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.
نظام مالیاتی ایران سالهاست با فرارهای نجومی و روندهای پر پیچوخم روبهروست؛ اما کلید حل این بحران، در یک کلمه خلاصه میشود: «هوشمندسازی». راهکاری که میتواند عدالت مالیاتی را محقق، درآمد دولت را افزایش و در نهایت تولید ملی را تقویت کند.
در حالی که گرانیهای افسارگسیخته کمر کارگران ایرانی را خم کرده، دستمزدهای ناچیز و تورم سرسامآور، زندگی را برای این قشر زحمتکش به کابوسی طاقتفرسا تبدیل کرده است. سمیه گلپور، رئیس کانونعالی انجمنهای صنفی کارگران ایران، با فریادی از عمق درد، خواستار بازنگری فوری دستمزدها در شورای عالی کار شد.
Δ