بر اساس برخی نشانهها، سری گلکسی S۲۵ سامسونگ احتمالاً از قابلیت تشخیص تصادف خودرو پشتیبانی خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، گوشیهای هوشمند اندروید ویژگیهای مختلفی برای ایمنی شخصی دارند که یکی از آنها تشخیص تصادف خودرو است. این قابلیت در گوشیهای پیکسل و گوشی آیفون ارائه میشود.
سامسونگ از مدتی قبل درحال توسعهی ویژگی تشخیص تصادف خودرو برای گوشیهای پرچمدار خود است، اما خبری از پیشرفتهای جدید در این زمینه در دست نیست. اکنون طبق برخی نشانهها، ظاهراً غول فناوری کرهی جنوبی تصمیم دارد ویژگی تشخیص تصادف را به سری گلکسی S۲۵ اضافه کند.
طبق اعلام AndroidAuthority، بررسی فایلهای فاششده از گلکسی S۲۵ اولترا نشان میدهد که این گوشی هوشمند از حسگر تشخیص تصادف خودرو بهره خواهد برد.
گفته میشود حسگر تشخیص تصادف خودرو گوشی سامسونگ از نوع ترکیبی خواهد بود؛ این یعنی ویژگی مورد اشاره ازطریق حسگر مجازی ارائه خواهد شد که دادههای حسگرهای فیزیکی دیگر را پردازش و ترکیب میکند تا با استفاده از آنها تصادف را تشخیص دهد.
نسخههای قدیمیتر One UI ازجمله One UI ۵.۱.۱ اپلیکیشن سیستمی مخفی به نام MoccaMobile دارند که کدهای مربوط به راهاندازی و توقف حسگر تشخیص تصادف خودرو را در خود جا داده، اما سامسونگ هنوز این ویژگی را روی گوشیهای کنونی خود فعال نکرده است.
باید منتظر بمانیم تا مشخص شود آیا سامسونگ در نهایت ویژگی تشخیص تصادف خودرو را همراه با سری گلکسی S۲۵ ارائه خواهد داد یا خیر.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ