دوران دیجیتال را از سرگذراندهایم و به جهان هوش مصنوعی وارد شدهایم. حالا که نزدیک به یک چهارم قرن بیست و یکم گذشته، نوبت به تولد نسل بتا رسیده است.
به گزارش خبرآنلاین، دستهبندیهای نسلی به گروههایی از افراد اشاره دارد که در یک زمان مشخص به دنیا آمده و بزرگ شدهاند و معمولاً تجربیات، ارزشها و تأثیرات فرهنگی مشترکی دارند.
با ورود به سال ۲۰۲۵ میلادی نوبت به نسل بتا رسیده است. نسل بتا (Beta Generation) به گروهی از افراد اشاره دارد که در سالهای ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۹ متولد خواهند شد. این نسل به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد دنیای فناوری در مقایسه با نسلهای قبلی، یعنی نسل زد (Generation Z) و نسل آلفا (Generation Alpha)، مورد توجه قرار گرفته است.
نسل بتا در دنیایی متولد میشود که فناوریهای پیشرفته مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا به طور گستردهای در زندگی روزمره وجود دارند. این نسل از همان ابتدا با این فناوریها آشنا خواهد بود و انتظار میرود که توانایی بالایی در استفاده از آنها داشته باشد.
پیشبینی میشود که طریق اینترنت و منابع دیجیتال الهامبخش و منبع اصلی آموزش این نسل باشد. این نسل احتمالاً نسبت به مسائل اجتماعی و زیستمحیطی حساستر خواهد بود.
نسلهای آلفا و زد به ترتیب دو نسل پیش از نسل بتا هستند.
نسل آلفا (متولدین اوایل ۲۰۱۰ – ۲۰۲۴) از بدو تولد با فناوریهای پیشرفته آشنا شدند و به طور طبیعی از ابزارهای دیجیتال استفاده میکنند. آنها اولین نسلی هستند که به طور کامل در قرن بیست و یکم متولد شدند.
نسل زد (متولدین ۱۹۹۷ – اوایل ۲۰۱۰) اولین نسلی بود که با اینترنت و رسانههای اجتماعی بزرگ شد. این نسل با وجود زندگی در عصر دیجیتال همزمان از روشهای یادگیری سنتی هم بهرهمند شد.
نسل بتا، که در سالهای ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۹ متولد خواهند شد در دوران شکوفایی هوش مصنوعی و تکنولوژیهای پیشرفته پا به عرصه خواهند گذاشت.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ