اپل حدود یکسال قبل، از رفع مشکل آلارم آیفون خبر داد اما همچنان تعداد زیادی از کاربران با این باگ دستوپنجه نرم میکنند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، اپل در آوریل گذشته (فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳) پس از گزارشی از برنامهی صبحگاهی NBC Today به مشکلات مربوطبه قابلیت هشدار داخلی آیفون اشاره کرد و وعدهی رفع باگ مذکور را داد، اما هنوز برخی کاربران با این مشکل مواجه میشوند. بر اساس اعلام کاربری با نام bryanlolwut در ردیت، او هشداری برای ساعت ۱۰:۳۰ روی آیفون خود تنظیم کرده اما آلارم در ساعت ۱۲:۴۲ بهصدا درآمده است. این کاربر همچنین تصویری از گوشی خود بهاشتراک گذاشت.
bryanlolwut / Reddit
تا عصر پنجشنبه، تعداد زیادی از دارندگان گوشی آیفون در ردیت از مشکل آلارم خبر دادند. یکی از کاربران بهنام Slawek_Zupa میگوید: «آلارم صبحگاهی من بهطور فعال نشان داده میشد، اما نه صدایی پخش میکرد و نه هشدار لرزشی داشت و این وضعیت تا ۴۰ دقیقه ادامه یافت.» کاربر دیگری ادعا میکند که هشدار او بهجای ساعت ۷ صبح، در ساعت ۵ عصر فعال شده است.
در میان گزارشهای مربوطبه مشکل آلارم آیفون هم کاربران iOS 17 و هم iOS 18 دیده میشوند. برخی این افراد با خاموشکردن قابلیت Attention Awareness اپل سعی داشتند این مشکل را برطرف کنند. ویژگی مذکور درصورت تشخیص چهرهی کاربر، صدای آلارم را کاهش میدهد. بههرحال، این راهکار برای بسیاری از کاربران بینتیجه بود.
اپل تاکنون پاسخ رسمی به مشکلات کاربران هنگام استفاده از ویژگی آلارم آیفون نداده است و باید دید این باگ سرانجام چه زمانی رفع میشود.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ