مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: پوشش گیاهی پارک چیتگر با کاشت نزدیک به ۶ هزار اصله نهال ظرف یک ماه آینده با نظارت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران احیا میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، محمدرضا آخوندی مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران اظهار داشت: حدود 6 هزار اصله درخت به ویژه گونه کاج در پارک چیتگر بر اثر تنش آبی دچار خشکیدگی، طغیان آفت و بیماری شده که باید قطع و همزمان نهالهای جدید کاشته شود.
وی افزود: قطع بهداشتی درختانی که دچار آفتزدگی و بیماری شدهاند و همچنین احیای پوشش گیاهی پارک چیتگر با نظارت این اداره کل انجام میگیرد.
وی اظهار داشت: چاههای آبی که شهرداری از آن برای آبیاری پوشش گیاهی پارک چیتگر برداشت میکرد در تابستان با کمبود آب روبرو شد، اما در اواخر تابستان امسال چاهها کفشکنی شدند و اکنون آب چاهها برای آبیاری نهالها و درختان مناسب هستند.
آخوندی در همین حال اظهار داشت: هر چند پارکهایی همچون چیتگر، لویزان و سرخهحصار به شهرداریهای استان تهران احاله مدیریت شدهاند، اما تحت نظارت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران قرار دارند.
وی توضیح داد: هر یک از پارکها، یک کتابچه طراحی مصوب دارند و برنامهها و عملیاتی مانند عملیات احیایی، سازهای یا هرس بهداشتی باید مطابق آن کتابچه صورت گیرد.
مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: با توجه به ضرورت تهیه این کتابچه طرح، مجری و یا شهرداریها موظفند براساس دستورالعمل شرح خدمات، برای پارکها طرح تهیه کنند و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران نیز آن را بررسی و در نهایت مصوب میکند و توسط شهرداریها نیز اجرا میشود.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ