مجری طرح گیاهان قندی کشور گفت: قیمت تضمینی هر کیلوگرم چغندرقند بهاره و پاییزه با تصویب شورای قیمتگذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی به ترتیب ۳۱ درصد و ۳۶.۸ درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، پیمان حصادی مجری طرح گیاهان قندی اظهار داشت: به دلیل افزایش هزینههای تولید چغندرقند و نظر مساعد وزیر جهاد کشاورزی به منظور حمایت از تولید و کاهش و جبران بخشی از اثرات منفی افزایش قیمت نهادهها، شورای قیمتگذاری قیمت تضمینی چغندرقند را به طور قابل ملاحظهای افزایش داد.
وی افزود: براساس مصوبه جدید شورای قیمتگذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی که در روز یکشنبه 30 ام دی ماه ابلاغ شد، قیمت تضمینی هر کیلوگرم چغندرقند بهاره با عیار 16 از 39 هزار و 300 ریال قیمت مصوب سال گذشته با 31 درصد افزایش به 51 هزار و 500 ریال و قیمت تضمینی هر کیلوگرم چغندرقند پاییزه نیز با عیار 15 از 38 هزار ریال مصوب با حدود 36.8 درصد افزایش به 52 هزار ریال افزایش یافت.
وی در همین حال اظهار داشت: مقدار 2 کیلوگرم قند یا شکر و مقدار 20 کیلوگرم تفاله خشک به ازای هر تن تحویل چغندرقند به کارخانههای قند، تحت عنوان جایزه تحویل همچنان به قوت خود باقی است.
مجری طرح گیاهان قندی کشور ابراز امیدواری کرد با اعلام قیمت تضمینی جدید چغندرقند، کشاورزان در فرصت باقی مانده تا شروع فصل کشت چغندرقند بهاره نسبت به تصمیمگیری و آمادگی کشت و افزایش سطح زیرکشت بهاره خود اقدام کنند.
وی توصیه کرد که چغندرکاران پاییزه کار که در مرحله مهم عملیات داشت محصول خود قرار دارند، نظارت و مدیریت بهتری در مزرعه خود داشته باشند تا در سال زراعی جاری مشابه سال گذشته رکورد تولید چغندرقند پاییزه کشور باز هم بهبود یابد.
حصادی گفت: ثمره حمایتهای قیمتی در افزایش سطح و میزان عملکرد در چغندرقند بهاره و پاییزه خود را نشان داده و کمک میکند گام مثبت دیگری در دستیابی به خوداتکایی در تولید شکر و تامین امنیت غذایی کشور برداریم.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ