اقامتگاه صخره صحرا (Desert Rock) که درون کوههای حجاز عربستان بنا شده است، جدیدترین بخش ابرپروژه بلندپروازانه دریای سرخ محسوب میشود.
به گزارش خبرآنلاین، صخره صحرا توسط شرکت معماری اوپنهایم طراحی شده و در فاصله کوتاهی از فرودگاه جدیدی قرار دارد که توسط شرکت فاستر اند پارتنرز ساخته شده است. این پروژه از تمدن باستانی نبطیان الهام گرفته است که زمانی در شبهجزیره عربستان سکونت داشتند و به خاطر بناهای خاصی که در دل صخرهها ایجاد میکردند، معروف هستند.
به نقل از زومیت، پروژهی اقامتگاه صخره صحرا حدود سه هکتار وسعت دارد و شامل انواع مختلفی از اقامتگاهها است که در دل سرزمین کوهستانی ایجاد شدهاند. جالبترین بخشهای پروژه، ویلاهای معلق از لبه صخره و همچنین ویلاهایی هستند که در دل کوه حفر شدهاند.
درنهایت ویلای سلطنتی نیز وجود دارد که بیشترین حریم خصوصی را فراهم میسازد. برای ساخت این قسمت، ابتدا باید تونل بزرگی درون کوه کنده میشد و سپس سکونتگاهها به مدت هفت سال در داخل سنگها ایجاد شدند. جان پاگانو، مدیرعامل گروه جهانی دریای سرخ (Red Sea Global) میگوید: «این مجموعه چیزی بیش از هتل است. این مکان خاصی است که در دل صخرهها بنا شده و تجربهای کاملا متفاوت ارائه میدهد که در آن تجمل و طبیعت در کنار هم جمع میشوند تا تجربهای فراموشناشدنی را بسازند.»
صخره صحرا بخشی از پروژه بزرگ دریای سرخ در عربستان است که همراه با پروژههای نئوم و قدیه به این کشور کمک میکنند اقتصاد وابسته به نفت خود را به سمت گردشگری تغییر دهد. تکمیل این پروژه پس از افتتاح سنداله، اولین پروژه نئوم انجام شده است.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ