رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی نشان میدهد، با وجود این که انجمن صنایع لبنی عنوان میکند پس از آذر قیمت فرآوردهها افزایش نیافته شاهد بالا رفتن محصولاتی مانند شیر و ماست برخی از برندها هستیم.
صد هفتگی بازار کالاهای اساسی نشان میدهد، با وجود اینکه انجمن صنایع لبنی عنوان میکند پس از آذر ماه قیمت فرآوردههای لبنی افزایش نیافته است، شاهد بالا رفتن محصولاتی مانند شیر و ماست برخی از برندها هستیم. هر بطری شیر یکی از تولیدکنندگان داخلی در هفته اخیر از ۴۷ هزار تومان به ۴۸.۵۰۰ تومان تغییر قیمت داشته و هر دبه ماست یوگو ۹۰ هزار تومانی به ۱۴۵ هزار تومان رسیده است.
محصولی مانند کره حیوانی در سه مقطع زمانی شهریور، مهر و آذر از سوی یکی از تولیدکنندگان ۳ بار گران شد؛ به این ترتیب هر کره ۱۰۰ گرمی از ۳۸ هزار تومان به ۴۳.۵۰۰و نهایت ۶۰ هزار تومان رسید.
در بازار حبوبات نیز عرضه برخی اقلام مانند لوبیا چیتی کم شده و قیمت آن به حدود ۲۶۰ هزار تومان افزایش یافته است.
در این هفته بنا بر اعلام رئیس سندیکا صنایع کنسرو ایران، تن ماهی هم ۱۴ درصد گرانتر شد. این در حالی است که حقوق و دستمزدها سالانه یک بار افزایش مییابد و این شرایط وضعیت معیشت جامعه را بغرنجتر میکند.
گفتنی است؛ تمام قیمتها به هزار تومان و برای وزنهای نوشته نشده یک کیلو گرم است.
گفتنی است؛ حبوبات ۱۲ درصد، برنج ایرانی ۸ درصد، گوشت قرمز ۲۰، گوشت مرغ ۲ درصد، گوشت گوسفندی ۲۰ درصد، گوشت گوساله ۲۱، تخم مرغ ۱۸ درصد، قند ۱۰ و شکر ۸ درصد ارزانتر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش میرسد.
براساس دادههای آماری مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار؛ ارزش دارایی سرمایهگذاران خارجی در پایان خرداد به ۱۸ همت رسید.
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، با رشد ۱۹هزار واحدی مواجه شد.
صنعت کارگزاری بازار سرمایه فرصت اشتغال کمنظیری را برای تحصیلکردگان کمسابقه در بازار کار فراهم آورده بهطوری که بیش از ۶ هزار نفر از شاغلان در کارگزاریهای بورسی را عمدتا جوانانی با سابقه کمتر از ۵ سال تشکیل میدهند.
در هفته گذشته حجم وارزش معاملات طلا و نقره نسبت به هفته ماقبل خود رشد کرد و در مجموع ۶۶۸.۴ کیلوگرم شمش نقره و ۴۰۰.۹ کیلوگرم شمش طلا در بازار گواهی سپرده و آتی معامله شد.
Δ