در فاصله کمتر از ۱۰ روز مانده به آغاز جشنواره فیلم فجر، پوستر فیلم سینمایی «لولی» منتشر شد.
به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی فیلم، در فاصله کمتر از ۱۰ روز مانده به آغاز چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، اولین پوستر رسمی این فیلم به تهیهکنندگی جلیل اکبری صحت و کارگردانی رضا فرهمند، رونمایی شد.
پوستر این فیلم اثری از احمد غلامی، است.
فیلم سینمایی «لولی»، اولین تجربه کارگردانی سینمایی رضا فرهمند است که پیشتر با مستندهایی چون «زنانی با گوشوارههای باروتی»، «نتهای مسی یک رویا» و «آزادی» در جشنوارههای مختلف حضور داشته و تحسین منتقدان را برانگیخته بود.
داریوش امینی، ژیلا آلرشاد، محبوبه سلطانی، نرگس هزاره، حسن عابدی و محمد محمدی، بازیگران این فیلم هستند.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است:
سرنوشت گلسا و آگاهی از وضعیت همسرش به رازهایی بستگی دارد که منصور پنهان کرده است. اگر موسی بتواند حقیقت را از او بفهمد و صفورا به موسی کمک کند تا بر لکنتش غلبه کند، شاید خسرو هم منیر را در انتظار تنها نگذارد.
سایر عوامل فیلم عبارتند از:
کارگردان: رضا فرهمند، تهیهکننده: جلیل اکبری صحت، فیلمنامه: رضا فرهمند، امیراطهر سهیلی، طراح صحنه: رامین محمدیان، مشاور کارگردان: عباس رافعی، مشاور هنری و طراح چهرهپردازی: سودابه خسروی، برنامهریز: حمید احمدی، طراح لباس: شیده محمودزاده، آهنگساز: امیر محمد نظر، فیلمبردار: علی شاهیده، مجری طرح: رضا فرهمند، محسن دلیلی، صدابردار: مصطفی بهمنی، تدوین: رضا فرهمند، مصیب حنایی، صداگذار: حسن مهدوی، اصلاح رنگ: سامان مجد وفایی، پوستر، گرافیک و تیتراژ: احمد غلامی، دستیار یک کارگردان: مصطفی یوسفی، منشی صحنه: ملیحه کوروشزاده، جلوهای بصری میدانی: وحید صباغی، دستیار لباس: زهرا امینی، مشاور حقوقی: طاهر احمدی، جانشین تهیه: اکبر کاظمی، مدیر تولید: خیام وقار کاشانی، جانشین تولید: مسعود همایون فال، دستیار تهیه کننده: یاسمین بدوی، امیر خدادادیان، ،دستیار تدوین: محمدحسین نصرتزاده، مشاور رسانهای و روابط عمومی: محسن دلیلی
انتهای پیام/
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی از چاپ ویرایش جدید کتاب فرنشستگان این اداره کل خبر داد.
«مسعود سپهری نیا» خبرنگار خبرگزاری میراث آریا در گزارشی از شهر تبریز به سراغ آیین خاص عزاداری «شاخسی واخسی» رفت. شاخسِی واخسِی (مخفف: شاه حسین، وای حسین) یا مراسم شاهحسینگویان، از آیینهای عزاداری در ماه محرم در میان ترکزبانان است. این مراسم در نواحی از آذربایجان و اردبیل، تبریز و سایر مناطق ترکزبان شمالغرب ایران برگزار میگردد. در این مراسم گروهی چوب به دست (یا بدون چوب با ضربه پا)، با حرکاتی هماهنگ (بالا و پایین آوردن چوبها)، عبارت شاخسی واخسی که تداعیکننده عبارت شاهحسین وایحسین است را تکرار میکنند. از این آیین بهعنوان یکی از هویتهای تاریخی تبریز یاد کردهاند که قدمتش به دوران صفویان برمیگردد. به گفته برخی، این حرکت اولین بار توسط دسته نظامی قزلباشها در زمان شاه اسماعیل صفوی انجام گرفت.
محله تاریخی چهلاختران در شهر مقدس قم، فراتر از کوچهها و خانههای قدیمیاش، حامل یک شناسنامه زنده از آیینهای دینی شیعه است؛ آیینی که در قالب هیأتی مردمی؛ اما ریشهدار، با عنوان «هیأت چهلاختران» هر سال در محرم، به ویژه روز عاشورا، قله شکوه و معنای خود را آشکار میسازد. این هیأت که با شماره ۱۵۰۰ در فهرست ملی میراثفرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسیده، نه تنها یکی از قدیمیترین دستههای عزاداری قم؛ بلکه نمادی از پیوند دین، هویت و حافظه جمعی مردم این منطقه است.
شب پنجم محرم مردم تبریز در هیئت عزادارن پابوسان حضرت علی اکبر(ع) محله طالقانی تبریز شرکت کرده و برای سید و سالار شهیدان عزاداری کردند.
Δ