استارلینک، سرویس اینترنت ماهوارهای متعلق به ایلان ماسک، به طور رسمی در کمیسیون بورس و اوراق بهادار پاکستان ثبت شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گزارش رسانههای محلی پاکستان حاکی از آن است که استارلینک به عنوان بخشی از برنامههای خود برای ایجاد دو یا سه ایستگاه زمینی در پاکستان با هدف ارائه دسترسی مستقیم به اینترنت ماهوارهای برای مشتریان در سراسر کشور درخواست داده است.
بر اساس پاسخ کتبی اداره مخابرات پاکستان (PTA) به کمیته دائمی سنا، این شرکت در حال اخذ مجوزهای لازم برای فعالیت در پاکستان است.
اوایل ماه جاری، ماسک تایید کرد که استارلینک درخواست مجوز برای راهاندازی خدمات اینترنتی در پاکستان را کرده است و منتظر تایید دولت است.
روز چهارشنبه، کمیته دائمی فناوری اطلاعات سنا (IT) مطلع شد که سرویس اینترنت استارلینک میتواند پس از تایید امنیتی در پاکستان راهاندازی شود که پیش نیاز اخذ مجوز در پاکستان بود.
با اضافه شدن ایستگاه مک مردو در قطب جنوب، اسپیس ایکس میگوید که سرویس اینترنت پهنای باند استارلینک مبتنی بر مدار آن اکنون به تمام هفت قاره میرسد.
این سرویس اخیراً در آفریقا فعال شده است و از موزامبیک و نیجریه شروع به کار کرده است و تا پایان سال در فیلیپین برای شروع ورود به جنوب شرقی آسیا عرضه میشود. همانطور که خود ماسک اشاره میکند، این سرویس حتی در پایینترین سطح جهان توسط دانشمندان در قطب جنوب مورد استفاده قرار میگیرد.
استارلینک مدتی است در استرالیا، نیوزلند و تعدادی از کشورهای قاره آمریکا و اروپا فعال بوده است.
قابل توجه است که اینترنت ماهواره استارلینک در بزرگترین کشور روی زمین، روسیه، فعال نشده است. اسپیس ایکس در اوایل سال جاری، اندکی پس از حمله روسیه، استارلینک را در اوکراین فعال کرد. هزاران گیرنده استارلینک نیز به اوکراین فرستاده شده اند تا مناطق جنگ زده را متصل نگه دارند. ماسک همچنین گزارش داده است که استارلینک موفق شده است در برابر تلاشهای روسیه برای مسدود کردن آن مقاومت کند.
منبع: tribune
۲۲۷۲۲۷
بر اساس آخرین اعلام مرکز ثبت دامنه کشوری، تاکنون یک میلیون و ۷۰۴ هزار و ۲۹ دامنه فعال فارسی به ثبت رسیده که در این میان پسوند داتآیآر (ir.) بیشترین دامنه فعال را دارد.
در روزهای گذشته، دهها کارمند مایکروسافت از مسدود شدن ایمیلهایی خبر دادند که حاوی واژگان «فلسطین»، «غزه» یا «نسلکشی» هستند. این اقدام، در بحبوحه اعتراضات داخلی علیه قراردادهای مایکروسافت با دولت اسرائیل، به یکی از جنجالیترین تصمیمات اخیر این غول فناوری تبدیل شده است.
محصولاتی که بیش از ۵ سال از عرضه آنها به بازار گذشته باشد به لیست محصولات قدیمی اپل اضافه میشوند.
ایلان ماسک طی یک مصاحبهی ویدیویی در مجمع اقتصادی قطر اعلام کرد که اگر زنده بماند، تا ۵ سال آینده همچنان مدیرعامل تسلا خواهد بود.
Δ