نمایشگاه «نگاهی دیگر»؛ شامل منتخبی از آثار نقاشی هنرمندان زن معاصر کشور، محفوظ در گنجینه موزههای مجموعه نیاوران در محل موزه جهاننما به نمایش عموم گذاشته شد.
به گزارش میراثآریا، نمایشگاه «نگاهی دیگر»؛ شامل منتخبی از آثار نقاشی هنرمندان زن معاصر کشور، محفوظ در گنجینه موزههای مجموعه نیاوران در محل موزه جهاننما به نمایش عموم گذاشته شد.
در این نمایشگاه آثاری از لیلی متین دفتری، ایران درودی، پروانه اعتمادی، فریده لاشایی، بهجت صدر، گیزلا وارگا سینایی، منصوره حسینی از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه در موزه جهان نما واقع در مجموعه نیاوران به نمایش عموم درآمده است.
در حاشیه آن با برگزاری نشست تخصصی با حضور مهرنوش علی مددی و توکا ملکی به تحلیل آثار این هنرمندان نیز پراخته خواهد شد. این نشست ۱۷ بهمن ساعت ۱۵ در موزه جهاننما برگزار میشود و حضور برای عموم علاقهمندان آزاد است.
بنا بر این گزارش برپایی کارنمای «نگاهی دیگر؛ منتخبی از آثار هنرمندان زن معاصر» در موزه جهاننما در مجموعه نیاوران فرصتی برای بازنگری به مهمترین دوران دگرگونیهای بصری از منظر نقاشان زن است.
انتهای پیام/
مهلت ارسال چکیده مقالات و آثار فرهنگی و هنری به دومین کنگره ملی بزرگداشت مقام علمی و بررسیاندیشههای حضرت آیتاللهالعظمی سید کرامتالله ملکحسینی تمدید شد.
جلسه هماهنگی برگزاری گرامیداشت روز مشروطه ۱۴۰۴
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی از چاپ ویرایش جدید کتاب فرنشستگان این اداره کل خبر داد.
«مسعود سپهری نیا» خبرنگار خبرگزاری میراث آریا در گزارشی از شهر تبریز به سراغ آیین خاص عزاداری «شاخسی واخسی» رفت. شاخسِی واخسِی (مخفف: شاه حسین، وای حسین) یا مراسم شاهحسینگویان، از آیینهای عزاداری در ماه محرم در میان ترکزبانان است. این مراسم در نواحی از آذربایجان و اردبیل، تبریز و سایر مناطق ترکزبان شمالغرب ایران برگزار میگردد. در این مراسم گروهی چوب به دست (یا بدون چوب با ضربه پا)، با حرکاتی هماهنگ (بالا و پایین آوردن چوبها)، عبارت شاخسی واخسی که تداعیکننده عبارت شاهحسین وایحسین است را تکرار میکنند. از این آیین بهعنوان یکی از هویتهای تاریخی تبریز یاد کردهاند که قدمتش به دوران صفویان برمیگردد. به گفته برخی، این حرکت اولین بار توسط دسته نظامی قزلباشها در زمان شاه اسماعیل صفوی انجام گرفت.
Δ