قرارداد احداث کارخانه تولید فیبرنوری در ونزوئلا، روز گذشته دوازدهم آبان در حضور ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به امضای نمایندگان بخش خصوصی و استاندار ایالت لاگوایرا رسید.
به گزارش خبرآنلاین، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش پایانی سفر دو روزه به ونزوئلا در نشست با استاندار لاگوایرا نسبت به موفقیت همکاری های مشترک دو کشور ابراز امیدواری کرد و گفت: ظرفیت های پارک فناوری در حال تاسیس، ایالت لاگوایرا را به هاب صادراتی محصولات تولیدی این کارخانه به کشورهای حوزه کارائیب تبدیل می کند.
به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، استاندار ایالت لاگوایرا نیز در این نشست با اعلام خرسندی از حضور وزیر ارتباطات در این ایالت، نسبت به ساخت نخستین پارک فناوری با مشارکت جمهوری اسلامی ابراز امیدواری کرد. وی همچنین از حمایت های جمهوری اسلامی ایران از دولت و ملت ونزوئلا در برابر سلطه امپریالیسم آمریکا قدردانی کرد.
در پایان این نشست، قرارداد احداث کارخانه تولید فیبرنوری میان بخش خصوصی ایرانی و استاندار این ایالت امضا شد. قرار است این کارخانه با سرمایهگذاری ۱۰ میلیون دلاری توسط یکی از شرکتهای دانشبنیان ایرانی در منطقهای از ایالت لاگوایرا ونزوئلا احداث شود.
ستار هاشمی وزیر ارتباطات و هیات همراه پس از نشست با استاندار این ایالت از محل کارخانه در حال تاسیس تولید فیبر نوری بازدید کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از انجام دیدارها و نشستهای فشرده دو روزه با معاون رییس جمهوری و وزیران ارتباطات، برق، حمل و نقل و علوم ونزوئلا و امضای چند قرارداد همکاری با طرفهای ونزوئلایی مقارن با عصر شنبه به وقت محلی، کاراکاس را به مقصد هاوانا ترک کرد.
۵۸۵۸
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ