دبیر انجمن صنفی توزیعکنندگان فرآوردههای خام دامی، گفت: در ۱۰ ماهه امسال ۱۶۵ هزار تن گوشت گاو و گوساله شامل ۱۱۶ هزار و ۳۷۷ تن منجمد و ۴۸ هزار و ۲۵۰ تن لاشه و وکیوم و ۳۸ هزار و ۲۹۴ تن، گوسفندی وارد شد.
احمد شاد دبیر انجمن صنفی توزیعکنندگان فرآوردههای خام دامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: واردات گوشت گرم گوسفندی با ارز ترجیحی توسط شرکتهای بستهبندی به عنوان مباشر خودتأمین و سایر تجار وارد میشود و در حال حاضر تعداد زیادی از شرکتها به این امر میپردازند.
وی تصریح کرد: عمده مبادی واردات گوشت قرمز دام سنگین (گاو و گوساله) به صورت منجمد از برزیل و پاکستان و از هندوستان (گوشت گاومیش) برای مصارف خانوار و صنعتی است.
شاد اظهار داشت: در 10 ماهه سال جاری حدود 164 هزار و 627 تن گوشت گاو و گوساله که از این میزان 116 هزار و 377 تن منجمد و 48 هزار و 250 تن لاشه و وکیوم و حدود 38 هزار و 294 تن گوشت گوسفندی که 28 هزار و 654 تن لاشه تازه (گرم) و نه هزار و 640 تن منجمد از مبادی استرالیا، مغولستان، روسیه، قزاقستان، آفریقای جنوبی، کنیا و رومانی به کشور واردات داشتهایم.
وی با بیان اینکه واردات گوشت قرمز از برزیل به ایران به صورت منجمد و وکیوم انجام میشود، گفت: نظر به ضوابط و مقررات سختگیرانه بهداشتی از سوی سازمان دامپزشکی، واردات گوشت از برزیل به صورت وکیوم انجام می شود که 70 روز ماندگاری از زمان تولید تا مصرف در داخل دارد.
دبیر سابق انجمن واردکنندگان فرآوردههای خام دامی با اشاره به ورود دولت به واردات گوشت قرمز گفت: در اوایل سال جاری 40 هزار تن ثبت سفارش واردات گوشت قرمز از بخش خصوصی کاسته و به مجموعه خصولتی جهاد استقلال و شرکتهای زیرمجموعه آن واگذار کردند و دولت نقش پررنگی در واردات دارد.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ