دبیر اتحادیه واردکنندگان نهادههای دام و طیور ایران گفت: تامین کنندگان نهاده های دامی ۳ میلیارد دلار طلب دارند که این امر ادامه روند را برای فعالان اقتصادی دشوار کرده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا کلامی دبیر اتحادیه واردکنندگان نهادههای دام و طیور ایران در نشست خبری اظهار داشت: در شرایط تحریم تمام بخش های کشور دست به دست داده که برای امنیت غذایی کشور مشکلی ایجاد نشده است و نهاده های مورد نیاز صنعت دام و طیور تامین شده است اما در کنار آن باید مطالبات تامین کنندگان نهاده های دامی پرداخت شود تا این روند ادامه دار باشد.
وی با بیان اینکه ارز مورد نیاز واردات شش ماهه پرداخت شده است افزود: تامین کنندگان نهاده های دامی 3 میلیارد دلار طلب دارند که این امر ادامه روند را برای فعالان اقتصادی دشوار کرده است.
دبیر اتحادیه واردکنندگان نهادههای دام و طیور ایران با اشاره به اینکه 11.5 میلیارد دلار برای تامین کالاهای اساسی در بودجه 1403 در نظر گرفته شده است گفت: با این وجود نرخ ارز کالاهای اساسی برای سال آینده اعلام نشده است و تولید کنندگان و تامین کنندگان را در وضعیت بلاتکلیفی قرار داده است.
وی تصریح کرد: تاخیر دولت در پرداخت مطالبات تامین کنندگان نهاده های دامی هزینه تراشی هایی از جمله برای تمدید ثبت سفارش هزینه مازاد ایجاد کرده است و هزینه انبارداری و آزمایشات هم بالاست و بروکراسی شدید اداری وجود دارد که روی سفره مردم اثر می گذارد.
کلامی گفت: برآورد ما این است که تا پایان ماه دهم، این عدد به 8.6 یا 8.7 میلیارد دلار برسد، در حالی که رقم مصوب 11.5 میلیارد دلار بوده است. این نشان میدهد که هنوز بخشی از ارز تخصیص داده نشده است.
انتهای پیام/
در حالی که قیمت برنج در ژاپن دو برابر شده وزیر کشاورزی این کشور گفت قصد دارد با تسریع رسیدن برنج از ذخایر دولتی به فروشگاهها، این محصول را تا اوایل ژوئن با قیمت زیر ۳۰۰۰ ین (۲۱ دلار) در هر ۵ کیلوگرم ارائه دهد.
سفیر چین در تهران از آمادگی کشورش برای گسترش همکاری های فنی و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف بخش کشاورزی خبر داد.
مطلب پیشِرو حاوی ۴۰ ظرفیت ساختاری نهفته و بالقوه کشاورزی ایران است که بدون گره خوردن به نتیجه مذاکره هستهای ایران و آمریکا، امکان فعال شدن دارد، برای این هدف، «اقدام برای شکوفایی» باید جای «انتظار برای گشایش» را بگیرد.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان دامپزشکی گفت:حال حاضر، در ۶۳۰ کشتارگاه فعال کشور، بیش از ۸۰۰ ناظر شرعی مستقر هستند و نظارتها بهصورت میدانی و لحظهبهلحظه انجام میشود.
Δ