واتساپ با افزودن جستجوگر تصاویر به این پیامرسان، ابزار قدرتمندی برای تشخیص اطلاعات نادرست در اختیار کاربران قرار داده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، واتساپ در حال توسعه یک قابلیت جدید به نام «جستجوی معکوس تصویر» است که اکنون در نسخه بتا اندروید در دسترس برخی از کاربران قرار گرفته است. این قابلیت به شما اجازه میدهد تا هر عکسی که برایتان فرستاده شده را به سرعت در اینترنت جستجو کنید و از صحت آن مطمئن شوید. به عبارت سادهتر، شما میتوانید با استفاده از قابلیت جستجوگر تصاویر واتساپ بفهمید که این تصویر قبلا در کجا استفاده شده یا آیا دستکاری شده است یا خیر.
استفاده از این قابلیت خیلی ساده است. پس از دریافت یک تصویر در WhatsApp روی آن ضربه زده و بعد ۳ نقطه گوشه سمت راست بالای صفحه را لمس کنید تا در منوی باز شده گزینه جدیدی با عنوان Search on web (جستجو در وب) ظاهر شود. با انتخاب این گزینه، تصویر در گوگل آپلود میشود و جستجوگر تصاویر مشابه با آن را به شما نشان میدهد تا بهتر بفهمید اطلاعاتی که برای شما ارسال شده قابل اعتماد هستند یا خیر.
البته شما همیشه می توانستید این کار را به صورت دستی انجام دهید، اما داشتن این قابلیت به صورت مستقیم در واتساپ بسیار راحت تر از اشتراک گذاری تصویر در گوگل است. در هر صورت، با قابلیت جستجوگر تصاویر در واتساپ میتوانید اطلاعات بیشتری در مورد عکس دریافت شده کسب کنید و بفهمید که آیا هدف از ارسال این تصویر انتشار اطلاعات نادرست بوده است یا خیر.
در حال حاضر این قابلیت فقط برای برخی از کاربران به صورت آزمایشی در دسترس بوده و ممکن است چند هفته یا حتی چند ماه طول بکشد تا برای همه کاربران عرضه شود. با این حال، به نظر میرسد که در آینده نزدیک، همه کاربران بتوانند از این قابلیت استفاده کنند.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ