شرکت Novameat با پرینتر سهبعدی مخصوص تولید «گوشت» خود در نمایشگاه MWC 2025 حضور پیدا کرد و نمونههایی از محصول خود را به شکل تاکو در دسترس بازدیدکنندگان قرار داده است.
به گزارش خبرآنلاین، پرینتر سه بعدی Novameat میتواند لایههایی از گوشت تولید کند که کاملا خوراکی هستند؛ بنابراین جای نگرانی بابت استفاده از موادی مانند رزین در این غذا وجود ندارد. البته، منظور از «گوشت» در این محصول، گوشت حیوانی نیست؛ بلکه Novameat با استفاده از فیبرهای گیاهی موفق به تولید مادهای شده که از نظر ظاهر، بافت و طعم، شباهت زیادی به گوشت واقعی دارد.
به نقل از دیجیاتو، این شرکت تاکید کرده که محصول پرینتشده آنها صرفاً یک جایگزین ظاهری برای گوشت نیست، بلکه از نظر ارزش تغذیهای نیز میتواند مشابه گوشت واقعی عمل کند. هدف نهایی Novameat از توسعه این فناوری، کاهش اثرات مخرب صنعت گوشت بر اقلیم زمین، بدون نیاز به حذف کامل غذاهای گوشتی از رژیم غذایی مردم بیان شده است.
درباره طعم این گوشت نیز افرادی که در جریان نمایشگاه موفق به امتحان این تاکوهای ویژه شدند، اعلام کردهاند که این محصول از نظر طعم، بافت و ظاهر، شباهت زیادی به گوشت واقعی دارد. حالا باید منتظر ماند و دید آیا این فناوری میتواند در آزمونهای بعدی موفق عمل کند یا خیر.
البته اگر تصور میکنید این پرینترها بهزودی وارد آشپزخانههای خانگی میشوند، فعلاً چنین برنامهای در کار نیست. فناوری Novameat بیشتر برای کسبوکارها طراحی شده تا بتوانند محصولات آمادهای مانند برگرهای پرینتشده را به بازار عرضه کنند و مصرفکنندگان آنها را بهصورت بستهبندیشده خریداری کرده و در منزل طبخ کنند.
۵۸۵۸
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
Δ