مقدسزاده با انتقاد از رفتار سازمان تامین اجتماعی در قبال کارگران معادن و مشاغل سخت، به خبرنگار رکنا گفت: «کارگرانی که سالها در عمق زمین و شرایط بسیار دشوار کار کردهاند، بدون شک مستحق حقوق و دستمزدی عادلانه و بازنشستگی زودتر از سایرین هستند. اما بهرغم اینکه قانون مشاغل سخت و زیانآور بر بازنشستگی آنها پس از ۲۰ سال تاکید دارد، بسیاری از این کارگران همچنان در انتظار بازنشستگی بهسر میبرند و متأسفانه سازمان تامین اجتماعی، در اجرای این قانون تعلل میکند. آیا کارگران واقعاً صاحب سازمان تامین اجتماعی هستند یا مانند مستاجران با آنان رفتار میشود؟»
هزینههای درمان ناشی از جنگ، بدون پرداخت حق بیمه اضافی، توسط بیمههای تکمیلی پرداخت میشود. این تصمیم جدید بیمه مرکزی میتواند باری از دوش خسارتدیدگان جنگ ۱۲ روزه بردارد.
در تصمیمی بیسابقه، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که از سال تحصیلی جدید، بیمه ۳۰ روزه برای معلمان مدارس غیردولتی اجباری خواهد شد. این طرح که با همکاری مجلس و سازمان تأمین اجتماعی در حال اجرایی شدن است، به منظور بهبود وضعیت معیشتی معلمان و تضمین حقوق آنها طراحی شده است.
دولت با تصویب بسته حمایتی جدید، با هدف پشتیبانی از صنایع و کسبوکارهای آسیبدیده از جنگ ۱۲ روزه اخیر، تسهیلات مالیاتی و بیمهای گستردهای را ارائه کرد. از تمدید مهلت اظهارنامه مالیاتی تا تخفیف ۴ درصدی مالیات برای پرداخت زودهنگام، این بسته گامی بزرگ برای حفظ تولید و معیشت خانوارها در شرایط بحرانی است.
بیش از ۱۰۰ روز از سال ۱۴۰۴ گذشته، اما بازنشستگان تأمین اجتماعی همچنان در انتظار دریافت مابهالتفاوت حقوق فروردینماه خود هستند. وعده پرداخت این معوقات از اردیبهشت به تیرماه کشیده شده و حالا سؤال این است: آیا حقوق تیرماه بالاخره این انتظار را پایان خواهد داد؟
Δ