رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران گفت: به صورت کلی در ماه مبارک رمضان تقاضا برای خرید میوه کاهش پیدا میکند؛ امسال نیز به دلیل تقارن ماه مبارک رمضان با سال نو تقاضا برای خرید میوه نسبت به سالهای گذشته روند کاهشی داشته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، اسدالله کارگر رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران گفت: به صورت کلی در ماه مبارک رمضان تقاضا برای خرید میوه کاهش پیدا میکند؛ امسال نیز به دلیل تقارن ماه مبارک رمضان با سال نو تقاضا برای خرید میوه نسبت به سالهای گذشته روند کاهشی داشته است.
وی افزود: میوه و سبزی که در میادین میوه و تره بار عرضه میشود از نظر کیفیت با محصولهایی که در فروشگاههای میوه و سبزی سطح شهر عرضه می شود تفاوت دارد؛ ما خوشحال میشویم که کیفیت محصولات عرضه شده در میادین میوه و تره بار با فروشگاههای سطح شهر یکسان باشد، ولی در واقع اینطور نیست.
کارگر تصریح کرد: میوه فروشهای سطح شهر از میدان مرکزی بار خوب میخرند و با سود مصوب عرضه میکنند.
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران در ادامه درباره عدم صدور فاکتور توسط میدان مرکزی میوه و تره بار اظهار داشت: حدود 20 درصد این مشکل حل شده و تعدادی از غرفهداران هنگام فروش محصول به خردهفروشان فاکتور صادر میکنند، امیدواریم تا اردیبهشت سال آینده این مشکل به طور کلی حل شود.
وی افزود: حدود هزار و 200 غرفه در میدان مرکزی میوه و تره بار فعالیت میکنند، بارفروشان مرکزی از این افراد به عنوان همکار صنفی یاد میکنند ولی در واقع این افراد دلال هستند و هنگام فروش محصول به خردهفروشها فاکتور صوری و تقلبی بدون مُهر و نشانی صادر میکنند. چندین سال است که این معضل را پیگیری کردیم و پس از ورود دادستانی به این موضوع به جد در حال پیگیری و اجرا است؛ خوشحال میشویم این معضل رفع شود.
کارگر گفت: خردهفروشان معمولا به دلیل عدم صدور فاکتور غیر رسمی از سوی عرضهکنندگان میدان مرکزی میوه و ترهبار از سوی تعزیرات جریمه میشوند.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ