آرتور هیز، یکی از بنیانگذاران صرافی بیتمکس، معتقد است که سیستم مالی جهانی در حال تجربه یک تغییر عمده است که میتواند قیمت بیت کوین (BTC) را به سمت ۱ میلیون دلار سوق دهد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از رمزارز نیوز، به گفته هیز، با تشدید تنشهای تجاری میان آمریکا و چین، هنجارهای اقتصادی طولانیمدت در حال فروپاشی هستند و این امر درهای جدیدی را به سوی داراییهای بیطرف مانند بیتکوین باز میکند.
هیز در تاریخ ۵ آوریل در توییتی نوشت که نرخ تبدیل دلار آمریکا به یوان چین (USDCNY) ممکن است به ۱۰.۰۰ برسد. او این امر را به عدم تمایل رئیسجمهور چین به تغییر جهتگیری اقتصادی کشور خود برای راضی کردن درخواستهای آمریکا، نسبت داده است.
به گفته هیز، این وضعیت همان چیزی است که بیتکوین برای صعود سریع به سمت ۱ میلیون دلار نیاز دارد.
هیز در ادامه اظهارات خود به این موضوع اشاره کرده که جنگ تعرفهای جاری میتواند نقش جهانی اوراق قرضه و سهام دولتی آمریکا را تضعیف کند. در واقع، اگر کشورها از انباشت دلار دست بردارند، تقاضای آنها برای اوراق قرضه و سهام آمریکا کاهش خواهد یافت.
برخی از آنها حتی ممکن است برای حفاظت از اقتصاد خود شروع به فروش ذخایر دلار کنند.
در این محیط، هیز بر نقش داراییهایی تأکید کرده که به هیچ دولت خاصی وابسته نیستند. به گفته او، طلا که همیشه به عنوان پناهگاهی امن شناخته میشد، دوباره به صحنه باز خواهد گشت.
با این حال، هیز معتقد است در دنیای جدیدی که با تمرکززدایی و کاهش اعتماد به ساختارهای قدرت سنتی تعریف میشود، بیتکوین میتواند جذابتر از طلا باشد.
در همین راستا، جف پارک، تحلیلگر بیتوایز نیز معتقد است که بیثباتی اقتصادی ناشی از جنگ تجاری باعث میشود که دولتها سیاستهای مالی تورمزا اتخاذ کنند که این امر به تضعیف بیشتر ارزها منجر خواهد شد و در نتیجه، یک فرار جهانی به سوی داراییهای جایگزین، مانند بیتکوین، رخ خواهد داد.
صندوق قابل معامله در بورس (ETF) بیتکوین بلکراک با نماد IBIT توانسته داراییهای خود را به بیش از ۷۰۰ هزار بیتکوین معادل حدود ۷۵.۵ میلیارد دلار برساند.
در ماههای اخیر، نوعی کلاهبرداری پیچیده در حوزه ارزهای دیجیتال در حال گسترش است که با نام «حساب اجارهای» شناخته میشود.
دولت آمریکا پس از سالها کشمکش حقوقی، درخواست تجدیدنظر علیه پلتفرم تورنادو کش (Tornado Cash) را کنار گذاشت که این اقدام باعث افزایش قیمت توکن TORN شد.
دادههای گلسنود نشان میدهند حدود ۶۸ درصد عرضه در گردش سولانا در اختیار سرمایهگذاران بلندمدت قرار دارد؛ این نسبت، در مقایسه با ماه گذشته حدود ۴ درصد افزایش داشته که نشاندهنده ادامه روند انباشت توسط بازیگران صبور بازار است
Δ