گوشی گلکسی زد فولد 7، نسل بعدی گوشیهای تاشوی سامسونگ، بهتازگی در پایگاه داده Geekbench دیده شده و اطلاعات مهمی درباره سیستمعامل و سختافزار آن منتشر شده است. این گوشی تاشوی کتابی است و احتمالاً تیر یا مرداد امسال معرفی خواهد شد.
به گزارش خبرآنلاین، گلکسی زد فولد 7 با شماره مدل SM-F966U در این پایگاه ثبت شده و ویژگی قابلتوجه آن استفاده از اندروید 16 همراه نسخه جدید رابط کاربری سامسونگ، One UI 8.0، است که نشان میدهد سامسونگ نرمافزار نسل جدید گوشیهای خود را آماده میکند و به احتمال زیاد، زد فولد 7 از نخستین دستگاههایی خواهد بود که بهصورت پیشفرض با اندروید 16 عرضه میشود.
به نقل از دیجیاتو، از نظر سختافزار، این مدل از پردازندهای با نام رمز «sun» بهره میبرد که براساس شواهد موجود، به احتمال زیاد همان تراشه قدرتمند اسنپدراگون 8 الیت است که در گوشیهای پرچمدار سامسونگ، مانند گلکسی S25 اولترا، نیز به کار رفته است. فرکانسهای پردازنده در این گوشی با نسخه مخصوص سری گلکسی همخوانی دارد.
اگرچه اطلاعات رسمی درباره امکانات جدید رابط کاربری One UI 8 هنوز منتشر نشده، برخی گزارشها خبر از تغییرات مهم دارند؛ ازجمله این تغییرات میتوان به پشتیبانی از ویجتهای قابلتنظیم روی صفحه قفل، قابلیتهای جدید برای مدیریت چند تسک همزمان و بهبودهای قابلتوجه در کنترل نمایشگرهای خارجی به کمک قابلیت Samsung DeX اشاره کرد.
درحالحاضر، جزئیاتی درباره تغییرات احتمالی در طراحی، نمایشگر یا دوربین این مدل فاش نشده اما استفاده از جدیدترین نسخه اندروید و قدرتمندترین پردازنده موجود نشان میدهد سامسونگ همچنان در مسیر حفظ جایگاه خود در بازار گوشیهای تاشو حرکت میکند.
با نزدیک شدن به زمان معرفی رسمی، انتظار میرود جزئیات بیشتری درباره گلکسی زد فولد 7 منتشر شود. علاقهمندان به فناوری میتوانند منتظر محصول جذاب و پیشرفته سامسونگ باشند.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ