سازمان میراث فرهنگی عراق از کشف یک محوطه باستانی در کرکوک خبر داد که قدمت آن به دوره بابلیان برمیگردد.
بهگزارش میراث آریا، سازمان میراث فرهنگی عراق، اعلام کرد که در نتیجه کاوشهای باستانشناسان، در استان کرکوک محوطهای کشف کردهاند که قدمت آن به چهار هزار سال پیش برمیگردد.
این سازمان از کشف یکصد قطعه آثار باستانی در محوطه یادشده خبر داده است.
همچنین، سازمان میراث فرهنگی این کشور تاکید کرده است که قدمت آثار به دوره بابلیان و هزاره دوم و سوم قبل از میلاد برمیگردد.
بر پایه بیانیه سازمان میراث فرهنگی عراق، آثار کشف شده از وجود کارگاه تولید سرامیک در محوطه خبر میدهند.
انتهای پیام/
دریاچه ارواح نوشهر همانند اسمش منظرهای ترسناک و در عینحال تماشایی دارد؛ منظرهای از درختان پوسیدهی مَمرَز و توسکا که سر از آب بیرون آوردهاند و درختان سربهفلک کشیدهای که در فضای مهآلود اطراف دریاچه واقع شدهاند. اهالی اطراف این دریاچه به دلیل فراوانی درختان ممرز آن، نامش را دریاچه ممرز گذاشتهاند. عمر این دریاچه حدود 2.5 میلیون سال است و پوسیدگی درختان اطراف و داخل آن امری طبیعی است.
در جریان کاوشهای باستانشناسی در گورستان باستانی «سان جولیانو» در ایتالیا، یک مقبره دستنخورده از تمدن اتروری کشف شد؛ کشفی نادر و ارزشمند که نوری تازه بر آیینهای تدفینی و ساختار اجتماعی این تمدن ۲۶۰۰ ساله میتاباند. این مقبره، با اشیای کامل و ساختار سالم، یکی از مهمترین یافتههای باستانشناسی سالهای اخیر در اروپا بهشمار میرود.
غار قوری قلعه یا قوری قلا که دیرینگی آن به دوره دوم زمینشناسی (مزوزوییک) برمیگردد، از بزرگترین غارهای آبی خاورمیانه و از جاهای دیدنی کرمانشاه محسوب میشود. این غار در منطقهای سرسبز و زیبا جای گرفته و از تالارهای باشکوه با سقفهای مملو از قندیلهای کوتاه و بلند آهکی و کریستالهای گوناگون و جویبارهای پرآب و هوایی مطبوع و خنک برخوردار است. در این نوشتار، معرفی غار قوری قلعه کرمانشاه را میخوانید.
دشت شیمبار یکی از جاذبههای طبیعی زیبایی است که در مرز بین دو استان خوزستان و چهارمحال و بختیاری واقع شده است. به همین دلیل، آن را به نامهای دشت شیمبار چهارمحال و بختیاری و دشت شیمبار خوزستان میشناسیم.
Δ