وزیر ارتباطات در دیدار با اعضای کمیسیون صنایع مجلس، اقدامات و دستاوردهای وزارت ارتباطات در دولت چهاردهم را تشریح و تاکید کرد که «ما میزان رضایتمندی مردم را مبنای اصلی سنجش کار خود قرار دادهایم.»
به گزارش خبرآنلاین، سیدستار هاشمی در نشست رییس و اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی که در محل وزارت ارتباطات برگزار شد، گزارشی از اقدامات ماههای گذشته ارائه داد و اولویتهای وزارت ارتباطات برای تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت و برنامههای اعلامی دولت چهاردهم را برشمرد.
به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات، وزیر ارتباطات از «تسهیل دسترسی به سکوهای خارجی، پیگیری موضوع رجیستری و کمک به جلوگیری از قاچاق کالا، توسعه دیپلماسی فناوری و صادرات ۵۰ میلیون یورویی، تصویب و تخصیص ۳ هزار میلیارد تومان برای اعطای تسهیلات به فعالان و افزایش کاربران پنجره خدمات دولت هوشمند به ۶۲ میلیون کاربر» به عنوان بخشی از اقدامات دولت چهاردهم در چند ماه گذشته، نام برد.
وی همچنین به «ارائه برنامه ملی رفع ناترازیهای انرژی، توسعه صنعت فضایی، پیشرفت شبکه ملی اطلاعات از ۵۹ به حدود ۷۰ درصد، برگزاری رویداد راهبردی ایران کریدور ۲۰۲۵ و معرفی فرصتهای همکاری منطقهای، رشد ۱۱ درصدی ترافیک مرسولات پستی» اشاره کرد و آنها را بخشی دیگر از دستاوردهای وزارت ارتباطات در دولت چهاردهم دانست.
وزیر ارتباطات، «توسعه زیرساختهای اقتصاد دیجیتال برای تحقق سهم ۱۰ درصدی در اقتصاد کشور، پیگیری جدی پروژه موسوم به جینف، تکمیل شبکه ملی اطلاعات، توسعه ابر دولت و تولید محتوای دیجیتال» را از دیگر اولویتها و برنامههای وزارت ارتباطات اعلام کرد که بر اساس برنامه هفتم توسعه و برنامههای دولت چهارم در حال پیگیری و اقدام است.
در ادامه جلسه، رضا علیزاده، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس و تعدادی از اعضای این کمیسیون به بیان برخی مسائل مرتبط با حوزه ارتباطات مانند «لزوم توسعه ارتباطات در روستاها و مناطق محروم و جادهها، حمایت بیشتر از فعالان و شرکتهای استارتاپی، نظارت بیشتر بر عملکرد اپراتورها، تبعات وجود سامانههای متعدد و نیز عملکرد شرکت مخابرات» پرداختند که توضیحات تکمیلی معاونان و مدیران بخشهای مختلف وزارت ارتباطات را در پی داشت.
۵۸۵۸
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
در حالی که بازار جهانی ایربادهای بیسیم (TWS) به دوران اوج خود رسیده است، گزارشی جدید از ادامه روند رشد این بازار تا سال ۲۰۲۸ خبر میدهد؛ رشدی که عمدتاً با تقاضای بازارهای نوظهور و افزایش سهم مدلهای اقتصادی زیر ۵۰ دلار هدایت خواهد شد.
متا ویژگی جدیدی مبتنی بر هوش مصنوعی برای واتساپ معرفی کرده که به کاربران امکان میدهد بدون نیاز به خواندن پیامها، آنها را مرور کنند، لذا کاربران این پیامرسان بهجای خواندن پیامهای خواندهنشده، قادر خواهند بود خلاصهای که هوش مصنوعی نشانهگذاری کرده را بخوانند.
Δ