واتساپ از راهاندازی ویژگی جدیدی با نام «حریم خصوصی پیشرفته چت» (Advanced Chat Privacy) خبر داده که به کاربران واتساپ این امکان را میدهد تا از انتقال محتوای چتها به خارج از اپ جلوگیری کنند و حریم خصوصی بیشتری داشته باشند. این ویژگی بهویژه در گروههای حساس کاربرد دارد و امنیت مکالمات را ارتقا میدهد.
به گزارش خبرآنلاین، این ویژگی یک «لایه جدید از حریم خصوصی» را به این سرویس اضافه میکند که هم در چتهای معمولی و هم در گروهها قابل استفاده است. با کمک آن، کاربران زمانی که به حریم خصوصی بیشتری نیاز دارند، میتوانند از انتقال محتوای خود به خارج از واتساپ جلوگیری کنند.
به نقل از دیجیاتو، به بیان دقیقتر، با فعالکردن این ویژگی، میتوانید از ارسال چتها، دانلود خودکار فایلهای رسانهای به تلفن همراه دیگران و استفاده از پیامها برای ویژگیهای هوش مصنوعی جلوگیری کنید. واتساپ میگوید:
«به این ترتیب، همه اطمینان بیشتری خواهند داشت که هیچکس نمیتواند آنچه در چت گفته میشود را به خارج از آن ببرد.»
برای فعالسازی این ویژگی، کافی است روی نام چت ضربه بزنید و سپس گزینه Advanced Chat Privacy را انتخاب کنید. واتساپ میگوید که این اولین نسخه از این ویژگی است و در آینده امکانات بیشتری به آن اضافه خواهد شد.
هرچند محتویات چتها همچنان با یک اسکرینشات قابل استخراج است، اما واتساپ اعتقاد دارد که این ویژگی به ویژه در گروههایی مفید خواهد بود که ممکن است همه افراد در آن با یکدیگر آشنا نباشند و محتوای بحث آنها حساس باشد.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ