در دیدار معاون گردشگری کشور با مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری پاکستان بر تعداد پروازهای مستقیم میان ایران و پاکستان، استفاده از ظرفیتهای گردشگری سلامت ایران و برگزاری تورهای گروهی و خانوادگی برای گردشگران پاکستانی تأکید شد.
بهگزارش میراثآریا، انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری کشور روز شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در حاشیه ششمین اجلاس وزرای گردشگری کشورهای عضو اکو که به میزبانی ارزروم ترکیه برگزار شد، با آفتاب رحمن رعنا، مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری پاکستان و علی زاهد نماینده پنجاب در پارلمان پاکستان دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار، طرفین ضمن ابراز علاقه، تمایل و حسن نیت برای توسعه مراودات گردشگری نکاتی را مطرح کردند.
همچنین طرف پاکستانی اعلام کرد: تورهایی را برای گردشگری زیارت به ایران اعزام میکند و تمایل دارند، سایر تورهای گردشگری همچون تورهای گروهی و خانوادگی با رویکرد گردشگری فرهنگی و تفریحی را به مقصد ایران برگزار کند.
طرفین پاکستانی ابراز امیدواری کرد: ایران بتواند تسهیلات و گامهایی را در راستای صدور روادید برای شهروندان پاکستانی بردارد و شرایط اخذ ویزا را به شکل آنلاین و بدون مراجعه به سفارت فراهم کند.
در این دیدار طرفین ایرانی و پاکستانی خواستار ایجاد شبکه و ارتباط بین تورگردانان ایرانی و خارجی شدند تا بستههای مشترک سفر به مقصد دو کشور تعریف شود.
افزایش تعداد پروازهای مستقیم بین دو کشور، اختصاص فضای نمایشگاهی رایگان در رویدادهای بینالمللی به بخش خصوصی، از دیگر موارد مطرح شده در دیدار محسنی بندپی با طرفین پاکستانی بود.
همچنین دو طرف خواستار توسعه گردشگری سلامت و افزایش امکانات در مرزهای زمینی ایران و پاکستان برای تسهیل رفت و آمد گردشگران شدند.
انتهای پیام/
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در دیدار با گائو ژینگ، معاون وزیر فرهنگ چین، با تأکید بر اشتراکات تمدنی ایران و چین، گفت: در قرن فرهنگ، ملل صاحب تمدن نقشآفریناند و ایران و چین میتوانند ستونهای اصلی نظم فرهنگی آسیامحور آینده باشند.
مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز بینالملل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با هدف حضور در اجلاس وزرای گردشگری و فرهنگ سازمان همکاری شانگهای، وارد شهر چینگدائو در جمهوری خلق چین شد؛ حضوری که نماد کنشگری فعال جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی تمدنی و فرهنگی در شرق آسیاست.
دریاچه ارواح نوشهر همانند اسمش منظرهای ترسناک و در عینحال تماشایی دارد؛ منظرهای از درختان پوسیدهی مَمرَز و توسکا که سر از آب بیرون آوردهاند و درختان سربهفلک کشیدهای که در فضای مهآلود اطراف دریاچه واقع شدهاند. اهالی اطراف این دریاچه به دلیل فراوانی درختان ممرز آن، نامش را دریاچه ممرز گذاشتهاند. عمر این دریاچه حدود 2.5 میلیون سال است و پوسیدگی درختان اطراف و داخل آن امری طبیعی است.
در جریان کاوشهای باستانشناسی در گورستان باستانی «سان جولیانو» در ایتالیا، یک مقبره دستنخورده از تمدن اتروری کشف شد؛ کشفی نادر و ارزشمند که نوری تازه بر آیینهای تدفینی و ساختار اجتماعی این تمدن ۲۶۰۰ ساله میتاباند. این مقبره، با اشیای کامل و ساختار سالم، یکی از مهمترین یافتههای باستانشناسی سالهای اخیر در اروپا بهشمار میرود.
Δ