شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت ۳۴هزار واحدی روبرو شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از 57میلیارد و 91میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر 19هزار میلیارد تومان در بیش از 778هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت 34هزار و 668واحدی در ارتفاع 3میلیون و 117هزار و 243واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فارس، فولاد و وبملت شد و در مقابل نمادهای اخابر، شپنا و وغدیر با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 9میلیارد و 304میلیون ورقه به ارزش 118هزار و 971میلیارد تومان در 291هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 46واحد افت کرد و در ارتفاع 26هزار و 275واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی نیشکر، آریا و ومپنا شد و در مقابل نمادهای معاملاتی آریان، زاگرس و فزر بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.
افزون بر این در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، از 359نماد معاملاتی فعال در بورس، 55درصد معادل 162نماد معاملاتی مثبت و 55درصد معادل 197نماد منفی بودند. در فرابورس نیز از 378نماد فعال در این بازار، 40درصد معادل 153نماد معاملاتی مثبت و 60درصد معادل 225نماد منفی بودند.
همچنین در پایان معاملات امروز، 24درصد معادل 86نماد معاملاتی در بورس با صف خرید و 16 درصد معادل 58نماد با صف فروش مواجه شدند. در فرابورس هم 22درصد معادل 83نماد با صف خرید و 21درصد معادل 78نماد با صف فروش به کار خود پایان دادند. ضمن این که در پایان معاملات ارزش صفهای خرید نیز هزار و 500میلیارد تومان در برابر هزار و 400میلیارد تومانی بود که در صف فروش بودند.
علاوه بر این 2 هزار میلیارد تومان پول حقیقی نیز از بازار سهام خارج شد و صندوقهای درآمد ثابت نیز با ورود 124میلیارد تومانی نقدینگی مواجه بودند.
انتهای پیام/
بازار بورس امروز با روندی صعودی همراه بود و شاخص کل با افزایش بیش از ۱۴ هزار واحدی، معاملات خود را به پایان رساند. این رشد مثبت، نتیجه عملکرد مطلوب برخی نمادهای بورسی بود که باعث شد شاخص کل بورس حرکت صعودی نسبی را تجربه کند. در میان نمادهای تأثیرگذار، سه نماد «نوری»، «فارس» و «شبندر» بیشترین نقش را در رشد امروز بازار ایفا کردند.
هیئت مدیره و بازرسان کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی در نشستی با مدیرعامل این سازمان، بر ضرورت پرداخت معوقات حقوق فروردینماه بازنشستگان تأکید کردند. در این نشست، مدیرعامل تأمین اجتماعی از تلاشها برای تسویه ۱۸۵ همت بدهی دولت و شفافسازی درباره مسائل درمانی خبر داد.
در سالهای اخیر، کمبود نیروی کار به یکی از موانع اصلی رشد اقتصادی ایران تبدیل شده است. دستمزدهای پایین و عدم تطابق مهارتهای نیروی کار با نیازهای بازار، صنایع را با چالشهای جدی مواجه کرده و روند توسعه کشور را کند کرده است. اما چگونه میتوان این بحران را مدیریت کرد؟
طرح ساماندهی کارکنان دولت، که قرار بود گره مشکلات کارگران پیمانکاری را باز کند، سالهاست در پیچوخم وعدههای مکرر و موانع قانونی گرفتار مانده است. کارگرانی که چرخ تولید کشور را در سختترین شرایط میچرخانند، حالا نهتنها نگران زمان تصویب این طرح، بلکه نگران شمولیت آن هستند. آیا این بار وعدهها به نتیجه میرسد؟
Δ