وزیر جهادکشاورزی ظرفیت دست نخورده شیلات و آبزیپروری در کشور را خط مقدم توسعه منابع پروتئینی مورد نیاز جامعه، صادرات و ارزآوری دانست و بر اولویت سرمایهگذاری در طرحهای آبزیپروری تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا نوری در نشست شورای معاونین بر بکارگیری منابع آبهای داخلی، استخرهای چند منظوره، سدها، چاههای آب کشاورزی و خط ساحلی گسترده در شمال و جنوب کشور برای توسعه طرحهای شیلاتی و آبزیپروری تاکید کرد.
وی در همین رابطه افزود: سهم کم شیلات از 130 میلیون تن تولیدات کشاورزی و ضرورت تامین و تنوعبخشی منابع پروتئینی سفره مردم، آبزیپروری را در برنامه راهبردی دولت قرار داده است.
نوری با اشاره به بومیسازی بخش مهمی از تجهیزات آبزیپروری از جمله ساخت قفسهای پرورش ماهی گفت: خط ساحلی گسترده در شمال و جنوب کشور، پایاب سدها و رودخانههای داخلی در کنار استخرها و چاههای آب کشاورزی در دسترسترین منابع تولید و توسعه شیلات در کشور است.
وزیر جهادکشاورزی در این نشست و پس از ارایه گزارش سازمان شیلات ایران از برنامههای در دست اقدام، تصریح کرد: توسعه این بخش مورد نظر رهبری معظم انقلاب و رییس جمهور است و در نشستهای آتی موارد این برنامه به طور جد مورد پیگیری قرار میگیرد.
وی دستور رییسجمهور برای صرفهجویی حاملهای انرژی در دستگاههای اجرایی را لازمالاجرا دانست و به معاونت توسعه مدیریت و منابع برای اجرای این دستور در ستاد وزارت ماموریت داد.
انتهای پیام/
مطلب پیشِرو حاوی ۴۰ ظرفیت ساختاری نهفته و بالقوه کشاورزی ایران است که بدون گره خوردن به نتیجه مذاکره هستهای ایران و آمریکا، امکان فعال شدن دارد، برای این هدف، «اقدام برای شکوفایی» باید جای «انتظار برای گشایش» را بگیرد.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان دامپزشکی گفت:حال حاضر، در ۶۳۰ کشتارگاه فعال کشور، بیش از ۸۰۰ ناظر شرعی مستقر هستند و نظارتها بهصورت میدانی و لحظهبهلحظه انجام میشود.
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: این سازمان با تمام توان در راستای اجرای سیاستهای دولت برای شفافیت و خدمترسانی به مردم حرکت میکند و امیدواریم با تکمیل سامانه پنجره واحد زمین، گام مهمی در جهت کاهش فساد و افزایش رضایتمندی مردم برداریم.
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: ۱۰ کشور بزرگ فعال در حوزه تجارت حلال عمدتاً غیر اسلامی هستند و سهم جمهوری اسلامی ایران با ظرفیتهای عظیم خود یک دهم درصد است.
Δ