در حاشیه ایران اکسپو ۲۰۲۵، همایش فرصتها و ظرفیتهای تجاری ایران و هند ضمن اشاره لزوم آشنایی تجار ایرانی با مدلهای تجارت بینالملل برعلاقمندهای دو طرف برای گسترش مبادلات تجاری تاکید شد.
به گزارش اقتصادآنلاین، همایش فرصتها و ظرفیتهای تجاری ایران و هند با حضور حسین بامیری رایزن بازرگانی ج.ا ایران، خالد خان، عضو مرکز تجاری ایران در بمبئی در هند و جمعی از هیئتهای تجاری هر دو کشور برگزار شد.
در ابتدای این همایش بامیری، به توضیح کیفیت صادرات ایران و هند پرداخت و افزود: در 10 سال گذشته عمده معاملات و صادرات ایران به هند، به انواع مشخصی از صادرات کالا نظیر خرما، پسته، بادام و محصولات پتروشیمی محدود شده و تنوعی در سبد محصولات صادراتی ایران دیده نمیشد.
وی با تاکید بر اینکه تجارت دو کشور با ظرفیتهای تجاری آنها تناسب ندارد، افزود: ایران میتواند علاوه بر صدور کالاهای مصرفی به هندوستان، صادرات خدمات را هم در دستور کار خود داشته باشد و ایجاد این امکان با حضور هرچه پررنگتر تجار ایرانی در نمایشگاههای بینالمللی صورت میگیرد.
رایزن بازرگانی ج.ا ایران در هند، ادامه داد: تاجران و تولیدکنندگان ایرانی میبایست ساختار شرکتهای خود را جهانی کنند و تا حد کافی به مدلهای تجارت بینالملل آشنا شوند و این امر، مستلزم بازاریابی درست و حضور سالانه تجار ایرانی در رویدادهای بینالمللی است.
در ادامه خالد خان عضو مرکز تجاری ایران در بمبئی، گفت: ما درصددیم فصل جدیدی از ارتباط تجاری ایران و هندوستان را ایجاد کنیم و توانمندی هر دو ملت را در سطح وسیع تری به اشتراک بگذاریم.
وی تصریح کرد: اگر بندر چابهار پذیرای تاجران هندی باشد امکان گسترش تجارت هند با ایران گسترش مییابد و این مهم از طریق سیاستها و همکاری درست و در زمانی درست انجام میشود.
همچنین در این همایش، مسعود ابراهیم شاه، مشاور اسبق نخست وزیر مالزی در توضیح فرصتهای گسترده صادرات هند، آینده این کشور را بینظیر دانست و از امکانات نمایشگاهی به عنوان پایگاهی مناسب برای تحقق و توسعه بیشتر در آینده تجاری کشورها یاد کرد.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ