سرانجام سامسونگ به تعهد خود عمل کرد و با انتشار آپدیت One UI7، دسترسی به فناوری 5G امکان پذیر شد. چه گوشیهایی به فایوجی دسترسی دارند؟
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، اوایل اردیبهشت ماه سال جاری بود که آپدیت One UI7 به ایران رسید. هم اکنون کاربران بعضی از گوشیهای سامسونگ میتوانند با بهروزرسانی رابط کاربری، به امکانات و قابلیتهای جدید دسترسی پیدا کنند. همچنین با آپدیت One UI 7، قابلیت 5G بهتدریج روی مدلهای قدیمیتر سری S و گلکسی سامسونگ در ایران فعال خواهد شد. سامسونگ پیش از این متعهد شده بود که این اتفاق را با بهروزرسانی جدید خود رقم بزند.
با این اوصاف، در حال حاضر فناوری 5G روی گوشیهای قدیمی سری S و گلکسی سامسونگ فعال شده و این روند ادامه دارد. پیش از این، تنها مدلهای جدید مانند S25 از این قابلیت پشتیبانی میکردند، اما امروز شاهدیم که گوشیهای بیشتری به صف دریافت فناوری مذکور پیوستهاند. سامسونگ در نامهای به سازمان تنظیم مقررات قول داده بود تا پیش از ۲۰۲۵ پشتیبانی از 5G را برای گوشیهای خود در ایران فراهم کند. این شرکت حالا در سهماهه اول سال میلادی به این تعهد عمل کرده است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در زمستان سال 1403 از مذاکرات با سامسونگ برای فعالسازی 5G خبر داده بود. ایشان همچنین به ضرورت برگزاری مزایده برای تخصیص فرکانسهای جدید به اپراتورها اشاره کرد. بر اساس برنامهریزیها، اپراتورهای برنده مزایده موظفند تا پایان ۱۴۰۴ حداقل ۱۵% پوشش شهری 5G ایجاد کنند.
آمارهای غیررسمی نشان میدهد ۹۱% از گوشیهای سامسونگ در ایران فاقد 5G بودند. با بهروزرسانی One UI 7، این سؤال مطرح است که چه درصدی از بازار موبایل ایران به این فناوری مجهز خواهند شد و آیا نیمی از کاربران به زودی از 5G بهرهمند میشوند یا خیر. آیا موفق به دریافت آپدیت رابط کاربری جدید سامسونگ شدهاید؟
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ