رئیس اتاق ایران با بیان این که رسوب کالا در بنادر مصداق متوقف شدن سرمایههای ملی است، گفت: برخی مقررات که البته به صورت کارشناسی اعمال نمیشوند، باعث رسوب کالا در بنادر شده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، صمد حسنزاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در جریان سفر به بندرعباس، در دیدار با استاندار هرمزگان، با عرض تسلیت جان باختن جمعی از هموطنان در حادثه دلخراش انفجار در بندر شهید رجایی به مردم شریف ایران و بهویژه هموطنان صبور هرمزگان، گفت: این حادثه، خسارتهای بسیار بزرگ روحی، روانی و اقتصادی برای کشور به بار آورد.
حسنزاده از مسائل در حوزههایی نظیر سختگیریهای تخصیص ارز و نگاههای غیرکارشناسی، به عنوان یکی از عوامل سببساز پردامنه شدن خسارات حوادثی نظیر آتشسوزی گسترده در بندر شهید رجایی نام برد و گفت: برخی مقررات که البته به صورت کارشناسی اعمال نمیشوند، باعث رسوب کالا در بنادر شده است.
حسنزاده، رسوب کالا در بنادر را مصداق متوقف شدن سرمایههای ملی دانست و افزود: همین که ترخیص مواد اولیه و ماشینآلات با معطلی انجام میشود، برای اقتصاد کشور خسارت بزرگی است. در هیچ نقطه دنیا قابل قبول نیست که کالا چندین ماه در یک بندر و گمرک رسوب کند.
رئیس اتاق ایران خاطرنشان کرد: در دنیا برای اینکه بتوانند کالاهای صنعتی را فقط چند روز زودتر به واحدهای تولیدی و مصرفکننده برسانند، سرمایهگذاریهای کلانی صورت میگیرد.
حسنزاده، همچنین در این دیدار با تمجید از مدیریت مبتنی بر تجربه محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان در زمینه مدیریت بحران حادثه بندر شهید رجایی، تاکید کرد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بر اساس مسئولیت اجتماعی خود با تمام توان در کنار مسئولان استان، آسیبدیدگان و خانوادههای داغدار میایستد.
صنعت لجستیک جهانی در پنج سال گذشته شاهد تحولات بیسابقهای بوده است؛ از همهگیری کووید-۱۹ و اختلال در زنجیره تأمین تا ظهور فناوریهای هوشمند و رشد سریع تجارت الکترونیک. در این میان، حملونقل هوایی بهعنوان یکی از ارکان اصلی لجستیک، نقشی حیاتی در تسهیل تجارت جهانی ایفا کرده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات […]
ظرفیت تولید سیمان کشور به ۸۷ میلیون و ۴۹۵ هزار تن رسید.
سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به تابآوری زیرساختهای تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکارهای تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد.
Δ