رکورد طولانی ترین مکالمه تلفنی جهان واقعا باورکردنی نیست و قطعا فشار بسیار زیادی را به طرفین وارد کرده است. مخصوصا اینکه آنها بعد از دور روز بیخوابی اصلا حالت عادی نداشتند.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از گجتنیوز، طولانی ترین مکالمه تلفنی تاریخ در شهر ریگا جمهوری لتونی رخ داد. برخلاف نمونههای قبلی این رکورد کاملا آگاهانه ثبت شد. دو تیم دو نفره توانستند ۵۶ ساعت و ۴ دقیقه به مکالمه بپردازند و گینس نیز نام آنها را ثبت کرد. طبیعتا استفاده از تلفن برای ۵۶ ساعت میتواند فشار بسیار زیادی را بر گردن، کمر و چشم وارد کند.
آیا حاضر هستید ۵۱ ساعت را پشت تلفن بگذرانید؟ این کاری است که Sunil Prabhakar انجام داد. در ۱۸ سپتامبر ۲۰۰۹ او با یک دکتر قلب بسیار معروف بهنام Agarwal در دهلینو تماس گرفت. برخلاف رکورد قبلی، سونهیل با افراد زیادی در آن سوی خط صحبت کرد. هرچند در طول این مدت نه تماس قطع شد و نه شماره دیگری گرفته شد.
در جایگاه سوم میتوان مکالمهای به طول ۴۶ ساعت و ۱۲ دقیقه و ۵۲ ثانیه را مشاهده کرد. جالب است بدانید که افراد حاضر در این رکورد اصلا نمیخواستند آن را در تاریخ ثبت کنند. دو نفر از دانشجویان دانشگاه هاروارد بهنام Eric Brewster و Avery Leonard تصمیم گرفتند یک آزمایش جالب را امتحان کنند.
در طول آزمایش یک اثر هنری در حال تکمیل بود و طرفین بیشتر در رابطه با آن صحبت میکردند. هیچکدام از طرفین حق نداشتند برای بیش از ۱۰ ثانیه سکوت کنند و باید مکالمهای پویا را پیش میبردند. آنها حتی این حق را نداشتند تا از مکالمات روزمره مثل آبوهوا استفاده کنند.
در نتیجه یکی از طولانی ترین مکالمه های تلفنی تاریخ افراد بهکلی از خواب محروم شده بودند و فقط گاهی به آنها استراحت ۵ دقیقهای داده میشد. در ۸ ساعت اول همهچیز عالی بود و شرکتکنندگان با هیجان مکالمه را پیش میبردند. هرچند پس از آن نشانههای خستگی پدیدار شدند و آنها مشتاق خواب بودند.
دانشگاه هاروارد میخواست با این آزمایش افول وضعیت فیزیکی، ذهنی و احساسی افراد را در نتیجه چنین اقدامی ببیند. جالب است اتاق محل برگزاری نیز پر از بالش و پتو بود تا افراد بیشازپیش وسوسه شوند. هدف اصلی آزمایش میزان پویایی ذهن انسان عنوان شد. آنها میخواستند ببینند که ذهن انسان میتواند تا چه مدت موضوعات جدید را در رابطه با محیط اطراف خلق کند.
۵۸۵۸
ترامپ تهدید کرد اگر اپل تولید آیفونهای مخصوص بازار آمریکا را به داخل این کشور منتقل نکند، مشمول تعرفه ۲۵ درصدی خواهد شد.
دولت ویتنام بهدلیل عدم همکاری تلگرام در مقابله با جرایم کاربران، قصد دارد این پیامرسان را تا اوایل ژوئن فیلتر کند.
مدیرعامل آنتروپیک معتقد است مدلهای هوش مصنوعی کمتر از انسانها دچار توهم میشوند، اما این توهمات میتوانند پیچیدهتر و غیرمنتظرهتر باشند.
شرکت شیائومی بهطور رسمی از گوشی پرچمدار جدید خود با نام «شیائومی ۱۵S پرو» رونمایی کرد. این گوشی به دوربینهای ۲۰۰ مگاپیکسلی حرفهای و ویژگیهای دیگری مانند پردازنده اختصاصی شیائومی XRING O۱ است.
Δ