مدیر امور اراضی استان لرستان گفت: ۱۳۸۸ پلاک از مجموع ۱۵۷ پلاک اراضی دارای تداخل، در کمیسیون رفع تداخلات بررسی و تعیین تکلیف شدهاند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بهرام میر دریکوند، مدیر امور اراضی استان لرستان، امروز در بازدید خبرنگاران از پروژههای رفع تداخل اظهار داشت: یکی از عرصههایی که در راستای رفع تداخل ناشی از اجرای مقررات موازی از منابع ملی حذف شده، به اراضی زراعی اضافه شده است.
وی با اشاره به فلسفه پروژه رفع تداخلات افزود: این طرح در واقع برای رفع اختلاف مالکیت بین دولت و کشاورزان تعریف شده و از سال 1394 آغاز شده است. تاکنون حدود 1388 پلاک از مجموع 157 پلاک دارای تداخل، در کمیسیون رفع تداخلات بررسی و تعیین تکلیف شدهاند.
به گفته مدیر امور اراضی لرستان، در نتیجه این بررسیها، حدود 56 هزار هکتار از اراضی منابع ملی کسب شده و به زراعت قانونی افراد اضافه شده است. در مقابل، حدود 3600 هکتار از اراضی زراعی که قبلاً به اشتباه بهعنوان مستثنیات قانونی تشخیص داده شده بود، از کشاورزان بازپسگیری و به منابع ملی بازگردانده شده است.
میر دریکوند با اشاره به بازدیدهای گذشته تصریح کرد: در پروژه بزرگ سردخانه که پیشتر احداث شده بود، اراضی ملی بودند که با پیگیریهای صورت گرفته ظرف دو هفته پروژه رفع تداخلات در آن اجرا شد و 500 هکتار از منابع ملی در آن پلاک به زراعت بازگردانده شد.
وی همچنین به پروژه کنونی اشاره کرد و گفت: در پلاکی که امروز مورد بازدید قرار گرفت، در منطقه برکتآباد، حدود 61 هکتار از اراضی ملی رفع تداخل شده و به اراضی زراعی افزوده شده است.
مدیر امور اراضی لرستان ادامه داد: در راستای اجرای پروژه کاداستر، تعدادی از کشاورزانی که پیشتر به دلیل اجرای مقررات منابع طبیعی به دادگاه معرفی میشدند، توانستند پس از رفع تداخلات، مالکیت قانونی اراضی خود را بازپس گیرند و برای این اراضی سند تکبرگ ششدانگ دریافت کنند.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ