عمر باتری، یکی از مداومترین مشکلات کاربران آیفون از زمان عرضه مدل اصلی در سال ۲۰۰۷ بوده است اما ظاهرا با یک بروزرسانی، بالاخره این مشکل حل خواهد شد.
به گزارش خبرآنلاین، طبق گزارشی از «مارک گورمن»، خبرنگار بلومبرگ و از منابع معتبر در حوزه اپل، این قابلیت با تحلیل دادههای مربوط به استفاده باتری، بهصورت خودکار میزان مصرف انرژی را در سناریوهای مختلف کاهش میدهد. همچنین این سیستم میتواند مدت زمان لازم برای شارژ کامل دستگاه را تخمین زده و آن را روی صفحه قفل نمایش دهد. هنوز اپل بهطور رسمی درباره این گزارش واکنشی نشان نداده است.
این ویژگی احتمالاً در پاسخ به محدودیتهای باتری در طراحیهای جدید آیفون، از جمله مدل آیندهی «iPhone ۱۷ Air» طراحی شده است؛ محصولی که طبق شایعات با ظاهری نازکتر اما باتری کوچکتر عرضه میشود. مشابه این روند، سامسونگ نیز اخیراً گوشی Galaxy S۲۵ Edge را با باتری ۳۹۰۰ میلیآمپری عرضه کرده که نسبت به مدلهای قبلی کاهش یافته است.
قابلیت جدید باتری تنها بخشی از مجموعهای از ویژگیهای مبتنی بر هوش مصنوعی است که اپل در آینده معرفی خواهد کرد. برای نمونه، نسخه بازطراحیشده اپلیکیشن سلامت با یک عامل هوشمند برای تحلیل دادههای زیستی کاربران و ارائه مشاوره مشابه پزشک نیز در دست توسعه است.
در گزارش «اپل با iOS ۱۹ عمر باتری آیفون را به شکل چشمگیری افزایش میدهد» بیشتر درباره این بروزرسانی بخوانید.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ