سهم حقیقیها، حقوقیها و صندوق توسعه و تثبیت بازار از آمار معاملات بازار سهام در اردیبهشت امسال، به ترتیب ۶۸.۵، ۱۱.۸ و ۷.۲ درصد بوده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، گزارشهای آماری حاکی است؛ در اردیبهشت امسال، سهم حقیقیها، حقوقیها و صندوقهای سهامی به ترتیب 3،472،354 میلیارد ریال (68.5درصد)، 597،252 میلیارد ریال (11.8 درصد) و 364،122میلیارد ریال (7.2 درصد) بوده است.
همچنین، در اردیبهشت امسال، تعداد سهامداران فعال در بازار، اعم از: حقیقی و حقوقی (بدون احتساب کدهای دارای معامله در عرضههای اولیه) یک میلیون و 458 هزار و 271 نفر بود که به تفکیک یک میلیون و 455 هزار و 382 نفر شامل سهامداران حقیقی و 2 هزار و 889 نفر به حقوقیها مربوط میشود.
در این بازه زمانی، 3 صنعت 1.بانکها 2. خودرو 3. فلزات اساسی جزو 3 صنعت پرگردش در معاملات بازار سهام بودند.
آمارها حاکی از آن است که؛ در این بازه زمانی این 3 صنعت 43 درصد ارزش کل معاملات بازار را به خود اختصاص دادند.
انتهای پیام/
عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس با اشاره به این که شرکتهای بورسی آسیب جدی در جنگ ندیدهاند و ریزش اخیر شاخص کل بورس بیشتر تحتتأثیر حجم اندک معاملات خرد بوده است گفت: با کاهش ریسکها و ثبات سیاسی، بازار در حال بازگشت به شرایط عادی است.
رئیس هیات رییسه صندوق های بازنشستگی صنعت نفت از افزایش ۱۰۰ درصدی تامین منابع مستمری و مزایای بازنشستگان خبر داد.
۵۴.۷ همت وام ازدواج و فرزند به ۲۵۰ هزار نفر از متقاضیان از ابتدای سال جاری پرداخت شد
پس از سالها انتظار و وعدههای تکراری، حالا طرح «ساماندهی کارکنان دولت» دوباره به ایستگاه تصمیمگیری نهایی نزدیک شده؛ طرحی که میتواند بیش از ۷۸۰ هزار نیروی شرکتی و حجمی را از بلاتکلیفی نجات دهد و واسطههای پرهزینه را برای همیشه حذف کند. با ثبت اطلاعات همه کارمندان در سامانههای سینا و پاکنا، پرداخت حقوق و مزایا شفاف میشود و عدالت استخدامی یک گام به واقعیت نزدیکتر خواهد شد. اما این مسیر آسان نیست؛ از اختلافنظر در مجمع تشخیص و نگرانی دولت از بار مالی، تا مشکلات اجرایی و مقاومت برخی ذینفعان، همه میتواند دوباره روند کار را به تأخیر بیندازد. آیا امسال سرنوشت هزاران کارمند در سایه اراده دولت جدید و حمایت مجلس روشن خواهد شد، یا بار دیگر اجرای این طرح تاریخی به آینده موکول میشود؟
Δ