طبق گزارشهای منتشر شده، سامسونگ قصد دارد از ابتدای ماه جولای (تیرماه)، فرآیند حذف حسابهای کاربری غیرفعال را آغاز کند.
به گزارش خبرآنلاین، طبق سیاست جدید این شرکت، حسابهایی که بیش از دو سال وارد آنها نشدهاید، حذف شده و تمام دادههای موجود در سرورهای سامسونگ نیز از بین خواهد رفت. علاوهبر این، دسترسی به چنین حسابهایی نیز مسدود میشود.
به نقل از دیجیاتو، سامسونگ میگوید برای کاربران دارای حسابهای قدیمی و غیرفعال، ایمیلهایی ارسال خواهد شد تا آنها را نسبت به مهلت تعیینشده مطلع کند. این سیاست جدید که با عنوان «قوانین حساب غیرفعال سامسونگ» معرفی شده، با هدف «حفاظت از دادههای کاربران» تدوین شده است؛ بهویژه دادههایی که ممکن است برای مدت طولانی بدون استفاده باقی مانده باشند.
بنابراین اگر نمیخواهید اطلاعات حساب قدیمی شما از بین برود، باید پیش از 9 مرداد (31 جولای) وارد آن شوید. در غیر این صورت، اطلاعات مربوط به آن حساب بهطور کامل حذف شده و دیگر امکان بازیابی آنها وجود نخواهد داشت.
درحالیکه سامسونگ خود را برای تابستانی داغ و پر از رونمایی آماده میکند، بهتر است هرچه زودتر حسابهای کاربری خود را بررسی و مدیریت کنید. در مراسم گلکسی آنپکد که بهاحتمال زیاد در نیویورک برگزار خواهد شد، انتظار میرود این شرکت از گوشیهای تاشوی گلکسی زد فولد 7 و زد فلیپ 7، همچنین ساعتهای هوشمند گلکسی واچ 8 و واچ 8 کلاسیک رونمایی کند. همچنین احتمال دارد نسخه جدید رابط کاربری سامسونگ یعنی One UI 8 که مبتنی بر اندروید 16 خواهد بود نیز معرفی شود؛ نسخه بتای آن در اواخر اردیبهشت برای سری گلکسی S25 منتشر شده است.
۵۸۵۸
ستار هاشمی روز ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در قامت یک وزیر متناسب با خواست مردم جلوه کرد. متخصص برجسته هوش مصنوعی که گرفتار افکاری متعلق به دنیای ماقبل هوش مصنوعی شده است.
در آستانه رونمایی رسمی سری پیکسل ۱۰ در تاریخ ۳۰ مرداد، گوگل با انتشار یک تیزر کوتاه طراحی نهایی گوشی Pixel ۱۰ Pro را تأیید کرد؛ گوشی هوشمندی که با تراشهی Tensor G۵، نمایشگر OLED فوقروشن، دوربینهای پیشرفته و ظرفیت حافظه تا ۱ ترابایت، چشمها را به خود خیره کرده است.
پس از سالها شکایت کاربران از عملکرد کُند ویندوز ۱۱، مایکروسافت سرانجام با معرفی یک سیستم بازخوردی جدید، بهطور مستقیم از کاربران خود برای شناسایی و رفع این مشکلات کمک خواسته است. این اقدام که بخشی از آمادهسازی برای بهروزرسانی بزرگ 25H2 است، نشاندهنده عزم جدی این شرکت برای بهبود تجربه کاربری و پایداری سیستمعامل خود است.
«پاول دورف»، مدیرعامل تلگرام اعلام کرده کاربران هماکنون میتوانند مستقیماً با خود او در تماس باشند و گزارشهای کلاهبرداری را ارسال کنند؛ البته ارسال پیام به او ۹۹ دلار هزینه دارد.
Δ