«افعی تهران» به عنوان نخستین سریال ایرانی شبکه نمایش خانگی که توسط فیلمنت تولید شده است، در جشنواره بینالمللی تلویزیونی شانگهای به نمایش درمیآید.
به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی فیلمنت، امسال برای نخستین بار در تاریخ جشنواره تلویزیونی شانگهای (STVF) که از سال ۱۹۸۶ آغاز به کار کرده، یک سریال ایرانی نمایش خانگی که توسط بخش خصوصی و با سرمایهگذاری پلتفرم فیلم نت تولید شده است، به بخش نمایش بینالمللی این رویداد راه یافته است. سیامین دوره جشنواره ۲۳ تا ۲۸ ماه جوون ۲۰۲۵ (۲ تا ۷ تیر ۱۴۰۴) برگزار میشود.
سریال «افعی تهران» (Viper of Tehran) که از میان ۱۸۰ سریال تلویزیونی از کشورهای مختلف انتخاب شده، به دلیل سبک داستانگویی خود جایگاهی ویژه در میان آثار منتخب دارد و مسئولان جشنواره ضمن اعلام انتخاب «افعی تهران»، تاکید کردند که این سریال به واسطه کیفیت بالای داستان و مخاطبپسندی، همخوانی قابل توجهی با سلیقههای تماشاگران چینی دارد.
حضور در این جشنواره نقطه عطفی برای سریالهای ایرانی نمایش خانگی تولید شده توسط بخش خصوصی است و میتواند دریچهای برای معرفی بیشتر هنر و فرهنگ ایران به مخاطبان آسیای شرقی باز کند.
جشنواره امسال در بخش بینالملل، ۸ سریال درام، ۸ انیمیشن و ۱۵ مستند را به نمایش میگذارد. از جمله سریالهای مطرح دیگر در بخش درام میتوان به «غرور و تعصب»، «اما»، «پشیمانیهای خانم آستن»، «متلاک»، «از کجا آمدهایم» و «شام سال نو گورمه» اشاره کرد.
این سریال هنگام پخش در پلتفرم فیلم نت با استقبال مردم و نقدهای مثبت منتقدان روبهرو شد و توانست جایگاه ویژهای در میان آثار محبوب ایرانی پیدا کند. سبک نوآورانه روایت و کیفیت ساخت بالا، از جمله نقاط قوتی بود که نظر تماشاگران داخلی و منتقدان را جلب کرد.
پلتفرم فیلم نت که تولیدکننده و سرمایهگذار «افعی تهران» است، با تولید سریالهای موفقی همچون «پوست شیر»، «در انتهای شب»، «وحشی» و… اکنون فعالیتهای هدفمندی برای معرفی سریالهای ایرانی در عرصه جهانی انجام میدهد.
حضور «افعی تهران» در این جشنواره بینالمللی، نویدبخش توجه بیشتر رسانههای جهانی به سریالهای ایرانی نمایش خانگی بخش خصوصی است.
«افعی تهران» به کارگردانی سامان مقدم و نویسندگی پیمان معادی و تهیهکنندگی جواد فرحانی است.سحر دولتشاهی، پیمان معادی و آزاده صمدی از بازیگران نقشهای اصلی این مجموعه هستند.
انتهای پیام/
در دل دشتی سوزان و خاکی ترکخورده، حفر قنات داستانی است از تلاش بیوقفه بشر برای بهدست آوردن آب زلال. نیاکان ما با دستان پرتوان خود تونلهای زیرزمینی میکاویدند تا جریان گرانش زمین، آب را از مادرچاه به سطح بفرستد و جان بخش زندگیهای خشکیده شود. این روش بینقص و پایدار، نهتنها نمادی از علم مهندسی آب در ایران باستان بود، بلکه با انتقال به چین، مراکش و حتی آمریکا، بخشی از یکی از بزرگترین دستاوردهای ایرانی در تاریخ فناوری محسوب شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ورامین از چاپ مجدد کتاب کودک با عنوان «حسنی خوب و نازنین رفته به شهر ورامین» خبر داد.
کتابچهای با عنوان «در مسیر تغییر» بهعنوان گزارش جامع فعالیتها و برنامههای فرهنگی مجموعه نیاوران در مناسبت هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه سال ۱۴۰۴ منتشر شد.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به ظرفیتهای گسترده استان در حوزههای صنایع دستی، صنعتی، کشاورزی و فناوری، گفت: زنجان با بهرهمندی از همدلی، انسجام اجتماعی و روحیه جهادی مردم، میتواند در برخی حوزهها به عنوان استان پیشرو کشور مطرح شود.
Δ