یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از دیجیاتو، «پیتر ناوارو»، مشاور ارشد کاخ سفید در امور تجارت و تولید که در برنامهای در شبکه CNBC حضور یافته بود بهشدت از استراتژی تولید جهانی اپل انتقاد کرد. انتقادهای این عضو دولت ترامپ بر تداوم وابستگی اپل به چین برای تولید آیفون تمرکز داشت. ناوارو مدیرعامل اپل را متهم کرد که در تلاشها برای انتقال عملیات تولید تأخیر ایجاد کرده و مدعی شد که این شرکت پیشرفت کافی در این زمینه نداشته است.
تحلیلگران صنعت و اقتصاددانان هشدار دادهاند که بازگرداندن تأسیسات تولید اپل به ایالات متحده با موانع جدی لجستیکی، اقتصادی و مرتبط با نیروی کار مواجه خواهد شد. اپل درحالحاضر هزاران قطعه لازم برای تولید آیفون را از بیش از ۴۰ کشور تأمین میکند.
پیتر ناوارو در انتقاد از سیاستهای تولید آیفون اپل گفت: «برگردیم به دوره اول ریاستجمهوری ترامپ. تیم کوک مدام درخواست زمان بیشتری برای خارج کردن کارخانههایش از چین داشته است. این موضوع طولانیترین نمایش تکراری در سیلیکونولی است. مشکل من با تیم کوک این است که او هرگز گامهای لازم برای انجام واقعی این کار را برنمیدارد. با وجود تمام این فناوریهای تولید پیشرفته و روند حرکت دنیا به سمت هوش مصنوعی و چیزهایی از این قبیل، برای من غیرقابلتصور است که تیم کوک نتواند آیفونهایش را در نقاط دیگر جهان و در همین ایالات متحده تولید کند.»
اظهارات ناوارو درحالی مطرح میشود که دولت ترامپ در آستانه اعمال دور جدیدی از تعرفهها پس از یک آتشبس موقت ۹۰ روزه با چین است. طبق گزارشها، تلاشهای دولت ترامپ برای امضای توافقنامههای تجاری جدید با سایر کشورها تاکنون در مواردی موفقیتآمیز بوده، اما سایر کشورها با تعرفههای جدیدی بین ۱۰ تا ۴۰ درصد بر صادرات خود به ایالات متحده مواجه خواهند شد.
ترامپ پیشازاین تهدید کرده بود که اگر تولید آیفون به آمریکا منتقل نشود، اپل باید برای واردات محصولاتش به آمریکا تعرفهای ۲۵ درصدی بپردازد.
۵۸۵۸
مایکروسافت اعلام کرده نسخه جدید مرورگر Microsoft Edge حالا میتواند محتوای اولیه صفحات وب را در کمتر از ۳۰۰ میلیثانیه بارگذاری کند.
گوشی جدیدی با طراحی خاص و قیمت باورنکردنی وارد بازار شد؛ محصولی که با ویژگیهای هوش مصنوعی و قیمت ارزان، حسابی خبرساز شده است.
نرمافزار تلگرام اقدام به مسدود کردن کانال گروه هکری حنظله کرد.
در حافظهی جمعی کاربران ایرانی، تلگرام چیزی فراتر از یک اپلیکیشن پیامرسان است؛ یک بستر، یک میدان گسترده برای گفتوگو، اعتراض، آموزش و حتی نان درآوردن. از همان نخستین روزهای سال ۱۳۹۳ که آمد، بیسروصدا و بیادعا، خیلی زود خود را از رقبا جدا کرد. ساده بود، سریع بود، و از همه مهمتر، آزاد. و همین آزادی، سرنوشتش را رقم زد.
Δ