با وجود بهبودهای چشمگیر در طراحی، دوربین و صفحهنمایش در گلکسی زد فولد ۷، سامسونگ تصمیم گرفته است ظرفیت باتری این گوشی را بدون تغییر نسبت به نسل قبل حفظ کند. این در حالی است که مدل زد فلیپ ۷ از ظرفیت باتری بیشتری بهرهمند شده است. سامسونگ در پاسخ به انتقادها گفته است که این تصمیم بر پایه اولویتهای متفاوت کاربران هر سری گرفته شده است؛ موضوعی که حالا به بحثبرانگیزترین نقطه ضعف پرچمدار تاشوی امسال این برند تبدیل شده است.
تینا مزدکی_دیروز در رویداد بزرگ Unpacked، سامسونگ از سه گوشی تاشوی جدید خود، گلکسی زد فولد ۷، زد فلیپ ۷ و زد فلیپ ۷ FE رونمایی کرد. در حالی که ظرفیت باتری زد فلیپ ۷ نسبت به نسل قبل افزایش یافته، فولد ۷ همچنان از همان باتری ۴۴۰۰ میلیآمپرساعتی مدل قبلی استفاده میکند.
وقتی از سامسونگ پرسیده شد چرا در زد فلیپ ۷ شاهد افزایش ظرفیت باتری هستیم اما در زد فولد ۷ نه، این شرکت پاسخ داد که کاربران سری فلیپ بیشتر خواهان باتری بزرگتر بودهاند؛ اما در اولویتهای توسعه فولد ۷، مسائلی مانند بهبود دوربینها، کاهش ضخامت و وزن و افزایش اندازه صفحهنمایش بیرونی قرار داشته است. سامسونگ در همه این بخشها به قول خود عمل کرده و دستگاهی رقابتی در برابر نمونههای چینی عرضه کرده است. البته به جز ظرفیت باتری!
با توجه به بدنه باریک و سبکتر فولد ۷، احتمالاً افزایش ظرفیت باتری بدون استفاده از فناوری باتری سیلیکون-کربن (Si/C) ممکن نبوده است؛ همان فناوری که بسیاری از برندهای چینی از آن بهره میبرند. اگر سامسونگ نیز به این باتریها روی آورد، میتوانست در همان حجم، میلیآمپرساعت بیشتری ارائه دهد. در غیر این صورت، نسلهای بعدی فولد احتمالاً همچنان در حوالی ۴۴۰۰ میلیآمپرساعت باقی خواهند ماند؛ ظرفیتی که برای تأمین انرژی دو صفحهنمایش بزرگتر این مدل در نسل جدید، اندکی محدود به نظر میرسد.
در ضمن باید بدانید که فروشگاه رسمی سامسونگ قیمت مدل ۲۵۶ گیگابایتی با ۱۲ گیگابایت رم را ۱۹۹۹ دلار و ۹۹ سنت و مدل ۵۱۲ گیگابایتی با ۱۲ گیگابایت رم را نیز ۱۹۹۹ دلار و ۹۹ سنت اعلام کرده است.
منبع: gsmarena
۲۲۷۳۲۳
گلکسی زد فولد ۷، باریکترین گوشی تاشوی تاریخ سامسونگ، با بدنهای چشمگیر و نوآوریهایی فراتر از انتظار، رونمایی شد. اینبار برخلاف رویدادهای پیشین، تمرکز نه فقط بر سختافزار قدرتمند بلکه بر تحولی بیسابقه در طراحی بود؛ جایی که ضخامت زد فولد ۷ نسبت به نسل نخست، ۴۸ درصد کاهش یافته و مسیر پنجساله تحول در گوشیهای تاشو را به نقطهی عطفی تازه رسانده است.
«ساتوشی ناکاموتو»، خالق مرموز و ناشناخته بیتکوین، با عبور ارزش داراییهایش از مرز ۱۲۹ میلیارد دلار به یازدهمین فرد ثروتمند جهان تبدیل شد. این چهره افسانهای اکنون در فهرست میلیاردرهای فوربز، بالاتر از افراد مشهور دنیای فناوری مانند «مایکل دل»، بنیانگذار شرکت دل، و «بیل گیتس»، بنیانگذار مایکروسافت، قرار گرفته است.
مدیرعامل تلگرام عادتهای خاص خودش را دارد و میگوید برای سالمماندن هفت کار را نباید انجام داد.
تحقیقات بینالمللی نشان میدهد که نوجوانان در حال ترک اعتیاد شبکههای اجتماعی هستند؛ بدون اینکه خانواده یا مدرسه در این مسیر بخواهند نقش سلبی داشته باشند؛ بهعبارتی نوجوانان به یک خودآگاهی درباره مضرات استفاده مداوم از گوشی تلفن رسیدهاند که میتوان آن را یک اتفاق مثبت تلقی کرد.
Δ