در تازهترین گزارش بانک جهانی، ایران همچنان در میان کشورهای با درآمد متوسط به بالا قرار گرفت؛ جایگاهی که با وجود تحریمها و چالشهای اقتصادی، بازتابی از ظرفیتهای اقتصادی کشور محسوب میشود.
بر اساس تازهترین گزارش بانک جهانی که هر ساله در ماه جولای منتشر میشود، ایران در میان کشورهایی با سطح درآمد متوسط به بالا دستهبندی شده است.
بانک جهانی برای ارزیابی وضعیت اقتصادی کشورها، از شاخص سرانه درآمد ناخالص ملی (GNI per capita) استفاده میکند؛ شاخصی که به دلیل دسترسی نسبتاً آسان به دادههای آن، معیار قابل اعتمادی برای مقایسه وضعیت درآمدی کشورها به شمار میرود.
این نهاد بینالمللی همه ساله با انتشار طبقهبندی جدید، وضعیت درآمدی کشورها را در چهار گروه اصلی شامل:
کشورهای با درآمد پایین
کشورهای با درآمد متوسط پایین
کشورهای با درآمد متوسط بالا
کشورهای با درآمد بالا
بهروزرسانی و اعلام میکند.
طبق گزارش امسال، ایران همچنان در گروه کشورهای با درآمد متوسط به بالا باقی مانده است؛ جایگاهی که نشاندهنده موقعیت اقتصادی کشور نسبت به بسیاری از اقتصادهای در حال توسعه است، هرچند همچنان با چالشهای مهمی در مسیر رشد پایدار و توسعه اقتصادی روبهرو است.
گسترش نیوز
اقتصاد
بانک و بیمه
امیر خیرخواهان
۱۴۰۴/۰۴/۲۸ ۱۶:۰۰:۰۰
اعضای کمیته ۵ نفره صیانت و نظارت بر سهام عدالت که هفته گذشته با رای شورای عالی بورس تشکیل شد، معرفی شدند.
رئیس هیئت عامل صندوق تثبیت بازار سرمایه، رقم منابع حمایتی صرف شده، در ۴ ماه نخست سال جاری، را ۱۳.۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.
نظام مالیاتی ایران سالهاست با فرارهای نجومی و روندهای پر پیچوخم روبهروست؛ اما کلید حل این بحران، در یک کلمه خلاصه میشود: «هوشمندسازی». راهکاری که میتواند عدالت مالیاتی را محقق، درآمد دولت را افزایش و در نهایت تولید ملی را تقویت کند.
در حالی که گرانیهای افسارگسیخته کمر کارگران ایرانی را خم کرده، دستمزدهای ناچیز و تورم سرسامآور، زندگی را برای این قشر زحمتکش به کابوسی طاقتفرسا تبدیل کرده است. سمیه گلپور، رئیس کانونعالی انجمنهای صنفی کارگران ایران، با فریادی از عمق درد، خواستار بازنگری فوری دستمزدها در شورای عالی کار شد.
Δ