تخصیص ارز به برخی اقلام وارداتی کالاهای اساسی چون روغن خام، برنج، جو، کنجاله و… تغییر کرد.
روز گذشته دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران از تغییرات نسبت ارزی که در دولت در حال پیگیری بود، خبر داده بودند.
به گفته این تولیدکنندگان نسبت تخصیص ارز برای واردات روغن خام ۶۰ (ارز ترجیحی ۲۸.۵۰۰ تومان) به ۴۰ (ارز مبادلهای یا توافقی با قیمت فعلی حدود ۷۱ هزار تومان)، پالم ۵۰-۵۰ و دانههای روغنی ۸۰ (ارز ترجیحی) به ۲۰ (ارز مبادلهای) شده است.
امروز سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ انجمن واردکنندگان برنج نیز خبر داد که نسبت تخصیص ارز به واردات برنج نیز ۴۰ (ارز ترجیحی) به ۶۰ (ارز مبادلهای) تغییر کرده است.
در ادامه داوود رنگی، عضو هیئت مدیره انجمن واردکنندگان نهادههای دامی تغییرات تخصیص ارز و نسبت ارز ترکیبی را برای نهادههای دامی از جمله جو و ذرت ۸۰ (ارز ترجیحی) به ۲۰ (ارز مبادلهای) و کنجاله ۷۵ (ارز ترجیحی) به ۲۵ (ارز مبادلهای) اعلام کرد.
این تغییرات ارزی برای کود شیمیایی نیز ۸۰ (ارز ترجیحی) به ۲۰ (ارز مبادلهای) و گندم ۷۰ (ارز ترجیحی) به ۳۰ (ارز مبادلهای) اعلام شده است.
گسترش نیوز
اقتصاد
بانک و بیمه
سارا سمیع شمس
۱۴۰۴/۰۴/۳۱ ۱۸:۳۰:۰۰
اهالی بازار سرمایه ایران امروز عصر در چهلمین روز از شهادت مظلومانه شهید سینا سلیمانی، نماد عزت و افتخار صنعت مالی کشور که به دست رژیم سفاک صهیونیستی به لقاءالله پیوست، گردهم میآیند.
در حالی که تورم افسارگسیخته، قیمت اقلام ضروری مانند برنج، حبوبات و نان را به مرزهای نجومی رسانده، سبد معیشت حداقلی کارگران از ۲۸ میلیون تومان در اسفند گذشته به بیش از ۴۸ میلیون تومان در تیرماه ۱۴۰۴ رسیده است. کارگران و بازنشستگان با دستمزدهای ناچیز، دیگر حتی توان خرید یک کیلو برنج ایرانی را ندارند؛ آیا شورای عالی کار همچنان در خواب خرگوشی به سر میبرد؟
شاهین شایان آرانی کارشناس اقتصادی می گوید در پشتپرده، لابیهای مختلف فعالند که مانع از اجرای سیاستهای درست میشوند و این مراکز قدرت و نفوذ اقتصادی باید کنار گذاشته شوند.
در راستای اجرای عدالت اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راهاندازی سامانهای جدید برای بهروزرسانی اطلاعات خانوارها خبر داد. این سامانه با حذف یارانه سه دهک پردرآمد، منابع مالی را به تقویت معیشت دهکهای پایین اختصاص خواهد داد تا گامی مؤثر در حمایت از اقشار کمدرآمد بردارد.
Δ