وزیرجهاد کشاورزی گفت: بر اساس تصمیمات ستاد تنظیم بازار که بهزودی به واحدهای تولیدی لبنیات ابلاغ خواهد شد، آن دسته از افزایشهای غیرمتعارف قیمت باید اصلاح و به قیمت قبل بازگردد.
به گزارش خبرگزاری اقتصادی خبرگزاری تسنیم غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، در واکنش به گران فروشی و افزایش قیمت بدون ضابطه قیمت محصولات لبنی با تشریح سازوکار نظارت بر قیمت کالاهای اساسی، اظهار داشت: در میان کالاهای اساسی، گروه اول شامل کالاهایی است که مشمول ارز ترجیحی و قیمتگذاری رسمی قانونمند هستند و قیمتهای مصوب آنها باید بهدقت رعایت شود.
نوری قزلجه درباره گرانی گروه دوم افزود: بر اساس قانون، این گروه از محصولات نباید تحت قیمتگذاری دستوری قرار گیرند، اما ستاد تنظیم بازار بر آنها نظارت دارد و در صورت نیاز، اقدامات تنظیمی انجام میدهد.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به چهار قلم کالای لبنی که تحت نظارت رسمی هستند، گفت: «قیمت این اقلام تقریبا بدون تغییر غیرمجاز باقی مانده است، اما برخی شرکتها در مورد سایر محصولات لبنی افزایش قیمت داشتهاند.»
وی ادامه داد: «تصمیمات ستاد تنظیم بازار بهزودی به واحدهای تولیدی ابلاغ خواهد شد و آن دسته از افزایشهای غیرمتعارف قیمت باید اصلاح و به قیمت قبل بازگردد.»
وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد که برای حفظ ثبات بازار و حمایت از مصرفکنندگان، تمامی دستگاههای مسئول موظف به اجرای دقیق مصوبات و پیگیری بازگشت قیمتهای غیرمجاز هستند.
افزایش قیمتهای بدون مجوز لبنیات
بنابراین گزارش با وجود اینکه در هفته های اخیر شاهد افزایش قیمت لبنیات و گران فروشی این محصول هستیم، علیاحسان ظفری، رئیس اتحادیه تعاونیهای فرآوردههای لبنی کشور در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در این ارتباط اظهار داشت: دولت مصوبهای برای قیمت جدید لبنیات نداده است و بنابراین هرگونه افزایش لبنیات غیرقانونی است.
وی افزود: در کلیه محصولات لبنی اعم از تنظیم بازار و سایر شاهد افزایش قیمت های غیر مجاز هستیم.
بنابراین گزارش با وجود این افزایش قیمتها در بازار محصولات لبنی، هنوز شاهد ابلاغ نرخ رسمی نرخ لبنیات نیستیم.
24 اردیبهشت ماه سال جاری وزیر جهاد کشاورزی قیمت جدید هر کیلوگرم شیر خام درب دامداری را 23 هزار تومان اعلام کرد اما بر اساس اخبار دریافتی برخی از دامداران هنوز محصول خود را با قیمت قدیم به فروش میرسانند و صنایع لبنی حاضر به خرید آن با نرخ جدید نیستند.
انتهای پیام/
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران میانگین بهرهوری آب کشاورزی در این استان را ۶۲ درصد اعلام کرد و گفت: کشاورزی این استان با کمبود ۴۰۰ میلیون مترمکعبی آب روبروست.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تاثیر خشکسالی بر تامین گندم گفت: امسال به دلیل خشکسالی، نیاز به واردات یک تا ۲ میلیون تن گندم افزایش یافته که همین تقاضا چالش های خاص خود در واردات، تدارکات و لجستیک را دارد.
پرتودهی به عنوان روشی علمی و کنترلشده، توانایی غیرفعالسازی بذرهای علفهرز را فراهم میآورد، بدون آنکه به محیط زیست و کیفیت خاک آسیب رساند. این فناوری نوین میتواند جایگزین مناسبی برای علفکشهای شیمیایی باشد.
مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی گفت: تعداد ۹ هزار پرونده درپی رصد و بازرسی انبارهای برنج، روغن و شکر وارداتی از یکم فروردین سال ۱۴۰۴ تا ۲۹ تیر ماه تشکیل شده که منجر به بیش از ۲.۷۸ هزار میلیارد تومان جریمه مالی شده است.
Δ