معاون برنامه ریزی و امور عمومی دیوان عالی کشور گفت: بین ۱۵ تا ۲۰ درصد مورد پذیرش قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در سیستم قضایی کشور تدبیری اندیشیده شده است تا اگر هرکدام از طرفین پروندههای قضایی براساس ادله لازم به این نتیجه رسیدند که به آنها ظلمی شده است، به دیوان عالی کشور مراجعه کرده و تظلّمخواهی کنند.
البته اعمال ماده 474 شرایط و ضوابطی دارد و اینگونه نیست که در همه موارد این موضوع ممکن باشد، بلکه باید حکم صادرشده خلاف بیّن شرع باشد و…؛ حالا در اردیبهشت سال جاری، 3 هزار پرونده قضایی برای اعمال ماده 474 وارد دیوان عالی کشور شده و به شعب مختلف برای رسیدگی ارجاع داده شده است.
جمال انصاری، معاون برنامهریزی و امور عمومی دیوان عالی کشور، اخیراً عنوان کرده است که از این میزان، بین 15 تا 20 درصد مورد پذیرش قرار گرفته است.
انتهای پیام/
وکیل خانواده الهه حسیننژاد با تأکید بر اینکه خواسته اولیای دم همچنان قصاص قاتل است گفت: قرار است جلسه محاکمه به صورت غیرعلنی برگزار شود.
حکم اعدام دو عضو عملیاتی گروهک تروریستی منافقین، پس از طی مراحل قانونی و تأیید در دیوانعالی کشور، صبح امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) اجرا شد. این افراد با ساخت خمپارهاندازهای دستساز، اهداف مسکونی، خدماتی و آموزشی را هدف قرار میدادند.
در پی حمله وحشیانه گروهک تروریستی جیش الظلم به دادگستری زاهدان، وزارت دادگستری با صدور بیانیهای این اقدام کور و ضدانسانی را محکوم کرد.
رئیس قوه قضائیه گفت: فرآیندهای اِعمال شده در یک پرونده قضائی باید واجد اصل بازدارندگی باشند. یکی از این موارد، آن است که میان کیفرخواست صادره از ناحیه دادسرا با حکم صادره از دادگاه بدوی یا حکم دادگاه تجدیدنظر تفاوت فاحش و چشمگیر وجود داشته باشد.
Δ