تمامی قطعات سری گوشیهای میت ۷۰ در چین طراحی و تولید شدهاند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، بنابر گزارش هواوی سنترال، ریچارد یو، مدیرعامل هواوی، اعلام کرده است که تمام قطعات گوشیهای پرچمدار جدید شرکت، یعنی سری میت ۷۰، در چین تولید شدهاند.
ویدئوهای کالبدشکافی سری میت ۷۰ حاکی از آن است که تراشهی Kirin ۹۰۲۰ بهکاررفته در این سری را شرکت SMIC، بزرگترین تولیدکنندهی تراشه در چین، ساخته است.
یو تأکید کرد که هواوی موفق شده است فرایند تولید تراشه را کاملاً بومیسازی کند. این دستاورد نمادی از خودکفایی صنعت نیمههادی در چین محسوب میشود.
جدیدترین سری گوشی هواوی در کنار بهرهمندی از تراشهی پیشرفته، سیستمعامل HarmonyOS NEXT را اجرا میکند که بهصورت داخلی هواوی توسعه داده است.
TSMC اخیراً اعلام کرده است که یکی از شرکای تجاری، تراشههایی برای هواوی تأمین کرده که محدودیتهای صادراتی به این شرکت چینی را نقض میکند. ناگفته نماند که هواوی در سری میت ۶۰ نیز از تراشهی رم ساخت کرهجنوبی استفاده کرده است.
هنوز مشخص نیست که سری گوشیهای میت ۷۰ در خارج از چین عرضه خواهند شد یا خیر. هواوی قصد دارد در ۱۲ دسامبر (۲۲ آذر) با برگزاری رویدادی، گوشی تاشدنی میت X۶ را برای بازار جهانی معرفی کند.
۲۲۷۲۲۷
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ