پیشرفت های عظیم هوش مصنوعی رقابت زیادی بین کشورها به وجود آورده تا از این فناوری در بخشهای نظامی و تسلیحاتی خود استفاده کنند، اما به باور «جفری هینتون»، پدرخوانده هوش مصنوعی و برنده نوبل، روزی که هوش مصنوعی زندگی بشر را تهدید کند، کشورها علیه این فناوری متحد خواهند شد.
به گزارش خبرآنلاین، روزنامه شرق نوشت: براساس گزارش اینسایدر، هینتون بهتازگی گفته است: «درمورد خطراتی مانند سلاحهای خودمختار مرگبار، کشورها با هم همکاری نخواهند کرد. کشورها در حالحاضر مشغول ساخت سلاحهای خودمختار مرگبار هستند و سرعت [تولید این سلاحها] کاهش نخواهد یافت».
«جفری هینتون» درباره آیندهای که شاید زیاد دور نباشد، میگوید: «زمانی که [هوش مصنوعی] از ما هوشمندتر شود که تقریبا همه محققانی که میشناسم، معتقدند چنین خواهد شد، ما فقط درمورد اینکه کی این اتفاق میافتد، پنج سال یا 30 سال دیگر، اتفاق نظر نداریم، آیا آنها زمام امور را در دست میگیرند و با توجه به اینکه خودمان خالقشان بودهایم، کاری هست برای جلوگیری از این اتفاق بکنیم؟ ما در این زمینه با هم همکاری خواهیم کرد؛ زیرا هیچ کشوری نمیخواهد چنین اتفاقی بیفتد».
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ