کسانی که در کنیا بر محتواهای تکاندهنده کاربران نظارت میکردند، تا ۸ برابر حقوق کمتری نسبت به همتایان آمریکایی خود میگرفتند.
به گزارش خبرآنلاین، بیش از ۱۴۰ نفر از ناظران محتوای فیسبوک در کنیا شکایتی علیه این شرکت ثبت کردهاند و ادعا میکنند فعالیت بهعنوان ناظر محتوا آنها را به اختلال اضطراب پس از سانحه (PTSD) مبتلا کرده است.
به نقل از دیجیاتو، این شکایت علیه شرکت مادر فیسبوک، متا، و شرکت کنیایی Samasource، بهعنوان پیمانکار، ثبت شده است. این ناظران محتوا در شکایت خود اعلام کردهاند طی فعالیت خود روزانه ۸ الی ۱۰ ساعت در معرض محتواهای قتل، خودکشی، سوءاستفاده جنسی از کودکان و تروریسم قرار داشتهاند و این فعالیتها ظاهراً باعث شده این افراد به بیماریهایی همچون PTSD، اختلال اضطراب فراگیر (GAD) و اختلال افسردگی اساسی (MDD) مبتلا شوند.
فیسبوک وظیفه نظارت بر محتواهایی را که کاربران آپلود میکنند، به شرکت کنیایی Samasource برونسپاری کرده است و این ناظران محتوایی نیز تحت قرارداد این شرکت قرار داشتهاند.
علاوهبراین، ظاهراً این ناظران محتوا در معرض محتواهایی قرار داشتهاند که برخی از آنها را دچار ازحالرفتگی یا حالت تهوع کرده و حتی باعث شده میز کار خود را ترک کنند. همچنین حداقل ۴۰ نفر از این ناظران محتوا با مشاهده چنین محتواهایی به استفاده از الکل، مواد مخدر ازجمله حشیش، کوکائین، آمفتامینها و داروهایی مانند قرصهای خوابآور روی آوردهاند.
برخی دیگر نیز مواردی مانند فروپاشی ازدواج، ازدستدادن میل جنسی و ارتباط با خانواده را عوارض شغل خود ذکر کردهاند. برخی از این ناظران محتوا که مسئول حذف ویدیوهای گروههای تروریستی و شورشی در آفریقا بودند، اعلام کردهاند از اینکه هدف این گروهها قرار بگیرند، میترسند و درصورت بازگشت به خانه، ممکن است کشته شوند.
براساس اسناد منتشرشده، ناظران محتوایی از کنیا و سایر کشورهای آفریقایی از ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ موظف به بررسی پستهای ارسالشده از آفریقا و به زبان خود بودند اما ظاهراً ۸ برابر کمتر از همتایان خود در ایالات متحده دستمزد میگرفتهاند. متا هنوز واکنشی به این موضوع نشان نداده است.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ