طبق آنچه خبرگزاری «مهر» منتشر کرده، رفع فیلترینگ برخی پلتفرمها فقط بخشی از برنامه شورایعالی فضای مجازی است و اقدامات دیگر این شورا ممکن است به محدودتر شدن اینترنت در ایران منجر شود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در مرحله اول این طرح، بازگشایی گوگلپلی و واتساپ برنامهریزی شده اما این تمام ماجرا نیست. این طرح که درصورت تصویب شورایعالی فضای مجازی اجرا میشود، امتیازهای ویژهای برای پیامرسانهای داخلی در نظر گرفته است، ازجمله بسته حمایتی ۵۰ میلیارد تومانی، ارائه انحصاری برخی خدمات مانند نسخهنویسی الکترونیکی و پیام بانکی، خدمات کارت سوخت، پلیس و قوه قضاییه.
طرح مذکور برنامه ویژهای برای برخورد با فیلرشکنها و جرمانگاری عرضه و فروش آنها دارد.
علاوهبراین، اینترنت طبقاتی قرار است با جدیت بیشتری پیگیری شود. این طرح درباره همین موضوع «ساماندهی اینترنت اقشار و ارائه پالایششکن قانونی، شدت عمل قضایی در برخورد با تخلفات کاربران در سکوهای خارجی غیرمجاز» را برنامهریزی کرده است.
از اقدامات دیگر این طرح میتوان به مواردی اشاره کرد که احتمالاً باعث گران شدن ترافیک خارجی خواهند شد. در این طرح «اصلاح تعرفه در جهت کاهش مصرف سکوهای خارجی و پالایششکنها در کنار کاهش درآمد اپراتور از ترافیک خارجی نسبت به ترافیک داخلی» پیشبینی شده است.
این طرح هنوز تصویب نشده و در جلسه امروز شورایعالی فضای مجازی درمورد آن تصمیمگیری خواهد شد.
۲۲۷۲۲۷
در حالیکه بسیاری از کاربران مشتاقانه منتظر معرفی گوشی سهبار تاشوی سامسونگ هستند، گزارش جدیدی حاکی از آن است که این گوشی به زودی عرضه نخواهد شد. با این حال برای اولین بار تصاویری از رابط کاربری One UI ۸ در این گوشی فاش شده است.
بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، ادعاها درباره هماهنگی انجمن بلاکچین با این شرکت برای ارائه لیست سفید (White List) IP شرکتها را رد کرد.
در جنگ ۱۲ روزه که با حمله رژیم صهیونیستی شروع شد، ما شاهد اتفاقات بااهمیتی بودیم؛ یکی از مهمترین پدیدههای این روزها که دوست و دشمن بر روی آن اجماع دارند، همبستگی و اتحاد ملی مردم ایران بود.
احسان چیتساز، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در واکنش به اخبار اخیر، بار دیگر بر مخالفت صریح وزارت ارتباطات با هر شکلی از اینترنت طبقاتی تاکید کرد.
Δ