رئیس سازمان دامپزشکی کشور از تدوین و ابلاغ دستورالعمل و شیوهنامهای خبر داد که امکان تولید همزمان دارو یا واکسن در ایران با اروپا و آمریکا را فراهم میکند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم علیرضا رفیعیپور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نهمین کنگره بینالمللی دامپزشکی طیور از امکان تولید همزمان دارو و واکسنهای جدید در ایران خبر داد و چهار رکن اساسی برای موفقیت و بهبود صنعت طیور را تشریح کرد.
وی با قدردانی از حضور اساتید برجسته و فعالان بخش خصوصی و دانشگاهی، به اهمیت استمرار این کنگرهها و نقش آنها در پیشرفت صنعت طیور اشاره کرد.
وی با بیان اینکه صنعت طیور ایران در80 سال از سادگی به پیچیدگی قابل توجهی رسیده است، گفت: صنعت طیور ما بسیار متراکم شده و در حوزههایی مانند واکسن، مکمل، خوراک، تجهیزات و امکانات به مراحل بزرگی رسیدهایم.
وی افزود: صنعتگران ما اکنون میتوانند بهروزترین تولیدات حوزه دارو و واکسن را در کشور تولید و پروانه آن را دریافت کنند؛ این خبر بسیار خوبی برای صنعت طیور است.
رفیعیپور چهار اصل اساسی برای موفقیت صنعت طیور را برشمرد و گفت: افزایش سطح ایمنی زیستی در تمام مراحل صنعت طیور برای پیشگیری از بیماریها و افزایش سطح ایمنی جمعیت طیور حساس، بهویژه در مواجهه با بیماریهای خطرناکی مانند آنفلوانزای فوق حاد پرندگان از جمله این ارکان است.
وی افزود: مراقبتهای فعال و غیرفعال و پایشهای مستمر برای ردگیری ویروسها و عوامل بیماریزا بهمنظور پیشگیری و کنترل بهموقع و اجرای سیاست ها، براساس میزان عوامل خطر که بهعنوان یک اقدام جدید در سازمان دامپزشکی در حال پیگیری است از دیگر ارکان است.
وی با تأکید بر لزوم اصلاحات در ساختار بهداشتی صنعت طیور، افزود: این اصلاحات باید در حوزههایی مانند کشتارگاهها، حیات وحش و بخشهای روستایی انجام شود تا بتوانیم آیندهای روشن برای صنعت طیور کشور رقم بزنیم.
انتهای پیام/
مطلب پیشِرو حاوی ۴۰ ظرفیت ساختاری نهفته و بالقوه کشاورزی ایران است که بدون گره خوردن به نتیجه مذاکره هستهای ایران و آمریکا، امکان فعال شدن دارد، برای این هدف، «اقدام برای شکوفایی» باید جای «انتظار برای گشایش» را بگیرد.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان دامپزشکی گفت:حال حاضر، در ۶۳۰ کشتارگاه فعال کشور، بیش از ۸۰۰ ناظر شرعی مستقر هستند و نظارتها بهصورت میدانی و لحظهبهلحظه انجام میشود.
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: این سازمان با تمام توان در راستای اجرای سیاستهای دولت برای شفافیت و خدمترسانی به مردم حرکت میکند و امیدواریم با تکمیل سامانه پنجره واحد زمین، گام مهمی در جهت کاهش فساد و افزایش رضایتمندی مردم برداریم.
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: ۱۰ کشور بزرگ فعال در حوزه تجارت حلال عمدتاً غیر اسلامی هستند و سهم جمهوری اسلامی ایران با ظرفیتهای عظیم خود یک دهم درصد است.
Δ