رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی در ذبح دام ۷ توصیه را در این زمینه ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، علیرضا رفیعیپور معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پیامی، عید قربان را جلوهگاه سرسپردن در برابر فرمان الهی و تجلی رحمت واسعه پروردگار دانست.
وی همچنین این عید را فرصتی برای رهایی از تعلقات دنیوی و پیروزی ایمان بر وسوسههای شیطانی توصیف کرد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به سنت حسنه قربانی کردن دام در این عید، اعلام کرد که کارکنان سازمان دامپزشکی در سراسر کشور آماده ارائه خدمات رایگان بهداشتی و شرعی به هموطنان هستند.
رفیعیپور در ادامه، رعایت نکات زیر را برای حفظ سلامت و بهداشت عمومی ضروری دانست:
خودداری از ذبح دام در معابر عمومی، خیابانها و منازل
نگهداری گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده حداقل به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد (یخچال) قبل از مصرف
استفاده از دستکش در هنگام قطعه کردن گوشت و شستشوی آن
خودداری از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر
عدم قرار دادن اندامها و ضایعات غیر قابل مصرف در اختیار حیوانات
پخت کامل گوشت و آلایش خوراکی قبل از مصرف
شستشو و ضدعفونی کردن وسایل و تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پایان پیام خود، ضمن تبریک مجدد عید سعید قربان و آغاز دهه امامت و ولایت، ابراز امیدواری کرد که همگان با تمسک به آموزههای دین اسلام و رعایت اصول بهداشتی، از برکات معنوی این ایام بهرهمند شوند.
انتهای پیام/
یارانهای بودن روغن نباتی، واردات روغن خام را به شکلی غیر منطقی افزایش داده است به طوری که حتی همخوانی با سرانه واقعی مصرف خانوار ندارد؛ دولت، در طرحی به دنبال ترکیبی کردن ارز واردات روغن خام و کاهش رانت واردات این محصول است.
کنترل کپکها و مایکوتوکسینها به عنوان یکی از مهمترین چالشهای بهداشتی در محصولاتی نظیر ذرت و بادامزمینی، با استفاده از فناوریهای نوین مانند پرتودهی هستهای، امکانپذیر شده و سلامت مصرفکنندگان را تضمین میکند.
رئیس مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور با اشاره به رونمایی از ارقام جدید گندم برای مناطق مستعد، خشک، کمبارش و مناسب گفت: بهرهگیری از فناوریهای نوین و مدیریت مزرعه موجب افزایش بهرهوری در مناطق مختلف کشور میشود.
معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای کاهش ۲۰ درصدی سطح کانونهای بحرانی فرسایش بادی کشور برآورد میشود.
Δ