مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی گفت: تعداد ۹ هزار پرونده درپی رصد و بازرسی انبارهای برنج، روغن و شکر وارداتی از یکم فروردین سال ۱۴۰۴ تا ۲۹ تیر ماه تشکیل شده که منجر به بیش از ۲.۷۸ هزار میلیارد تومان جریمه مالی شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمد باقری شربیانی مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی گفت: طی این مدت در قالب سه طرح رصد و نظارت بر کالاهای اساسی برنج، روغن و شکر که با ارز 28 هزار و 500 تومانی وارد کشور میشوند، تعداد 6322 عملیات بازرسی انجام دادیم.
وی، ارزش کالاهای قاچاق کشف شده از این تعداد پرونده را بیش از 7.4 همت عنوان کرد.
وی در همین حال افزود: بازرسی انبارهای کالاهای اساسی کیفیتر و فنیتر شده است.
باقری شربیانی تصریح کرد: آموزش، آشنایی هرچه بیشتر با سامانهها بهویژه سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبارها و ارتقای کیفی اطلاعات بازرسان در دستور کار این دفتر قرار دارد.
وی با بیان این که در کنار نظارت، پیشگیری را در برنامه کاری خود داریم، اذعان داشت: رصد و پایش برنج، روغن و شکر در شبکههای قابلرصد توسط بازرسان انجام میشود و از تخلفات زیادی پیشگیری شده است.
مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی گفت: ما میدانیم این کالاهای اساسی در چه شبکههایی توزیع میشود و از این رو تعداد بازرسیها و کیفیت آن را افزایش دادهایم.
انتهای پیام/
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به پیشبینی تولید ۱.۶ تا ۱.۸ میلیون تن برنج در سال زراعی جاری با وجود تداوم خشکسالی و محدودیت منابع آبی، از اجرای طرح جهش تولید برنج به منظور حفظ پایداری محصول در کشور خبر داد.
وزیرجهاد کشاورزی گفت: بر اساس تصمیمات ستاد تنظیم بازار که بهزودی به واحدهای تولیدی لبنیات ابلاغ خواهد شد، آن دسته از افزایشهای غیرمتعارف قیمت باید اصلاح و به قیمت قبل بازگردد.
ترکیب فناوری پرتودهی و بستهبندی هوشمند، ضمن کنترل آلودگیهای میکروبی، قابلیت ذخیرهسازی و ماندگاری محصولات کشاورزی را در زنجیره سرد بهشدت افزایش میدهد.
محمدتقی امانپور، صاحبنظر حوزه کشاورزی و منابع طبیعی درباره نحوه اثربخشی تولید کنترلشده توضیحات مهمی ارائه کرد.
Δ